loading

Kom je optreden of wil je meer informatie over spelen in De KF? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres.

Je band onder de aandacht brengen

Er zijn veel bands, dj’s en andere artiesten die graag bij ons willen spelen. Allereerst: we waarderen het dat je ons benadert! Zoals bij zovele podia in het land geldt alleen ook hier dat het aanbod enorm is en de vraag relatief klein. Oftewel: we krijgen héél veel speelverzoeken en promomailtjes en hebben lang niet genoeg plek voor iedereen. Dat wil niet zeggen dat het niet loont om onze programmeurs te benaderen, het kan alleen zijn dat je geen antwoord krijgt of dat het even op zich laat wachten.

Heb je een CD of EP-release in de planning en wil je De KF als locatie gebruiken? Vermeld dit in je onderwerp, dat maakt het voor ons namelijk al gelijk een stuk interessanter!

Dus als jezelf als artiest onder de aandacht wilt brengen, schroom niet en stuur een mailtje naar via info[at]kroepoekfabriek.nl. Wie weet tot snel!

Overige informatie

  • Onze huisrider is hier te vinden.
  • Bekijk hier ons lichtplot.
  • Ook bieden we dj’s de mogelijkheid om te komen oefenen op een Pioneer dj-set. Neem hiervoor contact op met Ans Lokker, medewerker verhuur via ans[at]kroepoekfabriek.nl.
  • Als muzikant luisteren we ook graag naar je! KF Allstars brengt de gehele regionale muziekscene samen door in wisselende formaties op thema-avonden een ode te brengen aan al je favoriete tracks. Meedoen kan, meld je daarvoor aan bij de Faceboekgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.‘ en check regelmatig wat er gepost wordt.