loading
Dikke Vrienden

De Kroepoekfabriek houdt van zijn vrienden en is altijd in voor een grotere vriendenkring! Het is geen eenzijdige vriendschap, want als Dikke Vriend krijg jij veel voordeel! Het allerbelangrijkst: je draagt direct bij aan het muziekprogramma en het voortbestaan van De Kroepoekfabriek. Wij hebben jouw hulp keihard nodig in deze financieel spannende tijden. Jij bent dus onbetaalbaar! Enne… sowieso voelt het goed om je vriendenkring uit te breiden, toch?

DE VOORDELEN

Er zijn twee soorten vriendschappen: Dikke Vriend en Hele Dikke Vriend voor respectievelijk 25 euro en 50 euro per jaar. Elke vriendschap heeft zijn eigen pakket aan extra’s, waaronder vrijkaarten voor evenementen.

Als Dikke Vriend (25 euro per jaar) ontvang je:

  • Tot vijf vrijkaarten per jaar voor door ons geselecteerde concerten en clubavonden, 1 per evenement;
  • Een vernoeming op de Dikke Vriendenmuur in De KF en de website;

Als Hele Dikke Vriend (50 euro per jaar) krijg je:

  • Alle bovenstaande voordelen van een Dikke Vriendschap, plus:
  • Je kunt bij de geselecteerde concerten niet een, maar twee kaarten per evenement claimen!;
  • Een korting van 10% op de podiumzaalhuur voor je eigen evenement (met een minimum van drie uur).

Vrijkaarten bestellen gaat overigens als volgt: elk kwartaal selecteren wij evenementen voor elke vriendschap waar je vrijkaarten voor kunt aanschaffen. Je ontvangt een persoonlijk mailtje met het overzicht, waarna je zelf via onze website de tickets kosteloos kan bestellen. Voor alle andere extra’s houden we ook via e-mail contact met je.

HET SHIRT

Het shirt wat ter gelegenheid van het 12,5-jarig jubileum is ontworpen krijg je heel 2024 bij je (Hele) Dikke Vriendschap. Hoe krijg je nu zo’n tof shirt in handen? Die kan je ophalen bij De Kroepoekfabriek! Antwoord op de bevestigingsmail die je ontvangt na betaling met je maat en het moment dat je het shirt op zou willen halen en dan komt het helemaal goed! Woon je niet echt in de buurt van De KF maar wil je wel je shirt claimen? Laat dit dan even in je mail weten, dan stemmen we met elkaar af hoe we dit regelen. Als we geen mailtje van je hebben ontvangen zullen we spoedig contact met jou opnemen.

BETALING

Interesse en wil je meteen Dikke Vriend worden?

Dat kan via de onderstaande knop! Het werkt hetzelfde als het kopen van een kaartje voor een evenement. Je e-ticket is vervolgens je bewijs van betaling. Wij controleren wekelijks wie onze nieuwe vrienden zijn (oftewel: wie een ticket gekocht hebben) en zorgen er dan voor dat je gebruik kunt maken van je vrijkaarten.

Wanneer je Vriendschap dreigt te verlopen of is verlopen, ontvang je van ons een mailtje. Je kan dan zelf beslissen of je je Vriendschap wilt verlengen. Zo ja, dan is het een kwestie van eenvoudig opnieuw een kaartje bestellen, net zoals toen je Vriend werd. Wil je niet verlengen? Geen probleem, dan hoef je niets te doen.


De Kroepoekfabriek bedankt de volgende Vrienden voor hun steun:

DIKKE VRIENDEN

M.Tiemens-Idzinga, N.Tiemens, D.van Kooten, J.van Kooten, J.van der Gaag, M.Moerman, B.van Beek, K.Langedijk, O.Brito, R.Gerhardt

HELE DIKKE VRIENDEN

I.Klok, M.Verkaik, A.Sluijter, J.Muis, P.Bax, R.Coenraadts, M.Blok, F.Nolet, T.Paffen, D.van Ekelenburg, R.Simons, M.Bosman, M.van Dorp, W.van Dorst, D.Franssen, S.van Rooijen-Schoenmakers, M.Gaxiola-Peters

BEDANKT!