loading

DAG VAN DE POPQUIZ (GEANNULEERD)

DE DAG VAN DE POPQUIZ KEERT TERUG!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,- p.p.
Datum
WO 25 MEI 2022
Open
20:00
Start
20:30

Update vrijdag 20 mei: Helaas hebben we ervoor moeten kiezen om De Dag van de Popquiz te cancellen. Wegens de finale die Feyenoord die avond speelt is er onder de deelnemers nog weinig animo. Alle kaartkopers zijn ondertussen geïnformeerd. Maarrr gelukkig kunnen we een alternatief bieden; de Plinna popquiz op het Stadsstrand op 22 juni! Hierover volgende week meer!

25 mei 2022 is de achtste editie van de Dag van de Popquiz! Op “de dag voor Hemelvaart” kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz (door de makers van de Popquiz Marathon). Net als eerdere jaren doet De Kroepoekfabriek weer mee. Er zijn weer biertjes in overvloed en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je ticket en COME OUT AND PLAY!

Wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Over de Dag van de Popquiz en de Popquiz Marathon
De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen. Om te laten zien hoe leuk een popquiz is en nóg meer mensen met popmuziek en -quizzen in aanraking te brengen, organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* ieder jaar de Dag van de Popquiz.

  • Eén teamlid meldt zich aan via het formulier hieronder. Vervolgens wordt er direct een mail naar deze persoon gestuurd
  • In deze mail vind je o.a de ticketlink, deze link kan de aanmelder vervolgens doorsturen naar de andere teamleden
  • Je hebt alleen toegang tot De Kroepoekfabriek met een ticket, supporters zijn dit keer helaas niet welkom
  • De Kroepoekfabriek is vanaf 20.00 uur alléén toegankelijk met ticket
  • De uitgifte van de formulieren is om 20.15 uur, de quiz begint stipt om 20.30 uur!
MINIBOX
Vorige event
RAY FUEGO
Volgende event