loading

DOSE #1: DE LEKKER LAAG-REÜNIE

DRUM 'N BASS & DUBSTEP ZIJN TERUG

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.00
Deur
7.00
Datum
ZA 26 SEP 2020
Open
22:00
Start
22:00
Genre
Drum 'n Bass
Dubstep/ Trap
Reggae/ Dub
Tickets kopen

Het is dan eindelijk zo ver! De eerste editie van Dose is een feit. En die staat helemaal in het teken van het voormalige Lekker Laag, de voormalige dubstep en drum ’n bass nachten in De Kroepoekfabriek. Verzamel al je oude maten, haal herinneringen op aan Lekker Laag en maak nieuwe tijdens Dose!

Dit betreft her verplaatste evenement dat oorspronkelijk op 28 maart zou plaatsvinden. Kaartkopers hebben reeds bericht ontvangen.

Dose biedt een podium aan nieuw opkomend talent, maar je zult hier zeker ook wat oude pareltjes tegen komen. Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, veel bier en harde bangers die de tent zullen slopen met een aantal te gekke nieuwe namen die de avond zullen vullen met keiharde tunes. HYPED! Ben je voor 23.30u binnen, dan krijg je een gratis consumptiemunt.

LINE-UP: TO BE ANNOUNCED. Blijf up to date via het Facebookevent.

Terug naar Rotterdam?

’s Nachts terug naar Rotterdam is niet lastig. De Bobbus (B2) rijdt de hele nacht door. Je kan opstappen van haltes Stadsgehoorzaal of Liesveldviaduct. Dit is ca. 15 minuten lopen vanaf De Kroepoekfabriek. De reistijd naar Rotterdam bedraagt ca. 30 minuten. De vertrektijden vanaf halte Stadsgehoorzaal zijn als volgt, voor Liesveldviaduct kan je er één minuut bij optellen:

  • 01:37u
  • 02:37u
  • 03:39u
  • 04:37u
  • 05:37u

Hierna rijden er geen Bobbussen meer. Je kan vanaf ca. 08.00u de metro pakken naar Rotterdam of richting Hoek van Holland.

Line-up

Collapse
NICON
NICON

Zeg je dubstep, dan denk je meteen aan Nicon. Hij is de oprichter van Subway, Wildstyle en zijn nieuwe label Next Level Dubstep. Verwacht dus voor deze nacht een flinke lading dubstep en nieuwe vette releases die je zullen denken aan die goeie oude tijd met Skream en Benga.

Collapse
CRU
CRU

Voor de eindstrijders hebben we als afsluiter van de avond CRU. Eerder te zien op Blast Dem Beatz, WOPWOP, Plasma Lab, Breakdown en vele raves in Nederland. Cru,- (bijvoeglijk naamwoord) rauw, ruw, hard, ongezouten. Dit is precies wat je kunt verwachten tijdens zijn set! Genres als neurofunk en hardcore drum & bass komen langs met zelfs een vleugje tekno voor de liefhebbers.

Collapse
THE HIGH CLASS
THE HIGH CLASS

Hij organiseert 420 Reggae Festival, draait al sinds z'n 14e en staat nu op ieder dnb event te vlammen achter de decks. Denk aan Subway, Outlook, We Are Electric, Hospitality, NOX en Korsakov. Verwacht een grote lading dubplates en veel eigen materiaal.

CARL PALMER BAND - [GEANNULEERD]
Vorige event
SCARLET STORIES + GOLDEN CAVES
Volgende event