loading

HANS DULFER – 80 | JAZZ IN TOWN [GEANNULEERD]

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.00
Deur
18.50
Datum
VR 15 MEI 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Jazz
Top 40
Tickets kopen

Op misschien dochter Candy na, de bekendste saxofonist van Nederland: Hans Dulfer. Hij wordt 80 en zit jaar 65 jaar in het vak. Alle reden voor speciale tour en show. Op vrijdag 15 mei zie je Hans en band in De KF.

HANS DULFER

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland, op wellicht dochter Candy na.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Line-up

Collapse
Hans Dulfer
Hans Dulfer

Hans Dulfer, een van de meest gerenommeerde saxofonisten uit Nederland, staat met zijn nieuwe band in De Kroepoekfabriek. Hij speelde onder andere in de formaties Perikels, Reflud en Big Boy en zit ondertussen al meer dan 65 jaar in het vak.

BLOW THE SPEAKERS
Vorige event
VOLTAGE
Volgende event