loading

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

DE BESTE GRUNGE-COVERS UIT SEATTLE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.00
Datum
ZA 8 JAN 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Metal & rock
Singer- songwriter
90's
Tribute
Tickets kopen

Op 8 januari start het jaar in De Kroepoekfabriek met de beste grunge-covers. Jonny Smokes komt naar De Kroepoekfabriek met Sounds of Seattle Acoustic.  

Seattle, dé stad waar de grunge is geboren. Begin jaren ’90 ontstonden er bands als Nirvana, Foo Fighters, Pearl Jam, Soundgarden en Alice in Chains. De nieuwe stroming was een revolutie in de wereld van toen en de schokgolf heeft zijn effecten nagelaten, merkbaar tot op de dag van vandaag. De Amerikaanse one-man-band Jonny Smokes neemt je mee op een trip terug naar die tijd en brengt een waardige ode aan de namen van weleer.

Jonny Smokes brengt de muziek uit Seattle met volle overtuiging. Met zijn loopskills, zijn energie en gepassioneerde stem weet hij iedereen te raken. Jonny komt zelf uit Seattle, en is zeker geen onbekende in Vlaardingen. In 2018 speelde hij ook al met zijn band Sounds of Seattle het dak eraf in De Kroepoekfabriek, en in 2020 stond hij op ons podium met The Ed Sheeran Tribute.

Line-up

Collapse
JONNY SMOKES
JONNY SMOKES

Jonny Smokes brengt de muziek uit Seattle met volle overtuiging. Met zijn loopskills, zijn energie en gepassioneerde stem weet hij iedereen te raken. Jonny komt zelf uit Seattle, en is zeker geen onbekende in Vlaardingen.

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.00
Datum
ZA 8 JAN 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Metal & rock
Singer- songwriter
90's
Tribute
Tickets kopen
REIS DOOR DE TIJD - OUD EN NIEUW
Vorige event
ATELIERGESPREK 5 - VERVLOCHTEN SAMENWERKEN
Volgende event