loading

KF ALLSTARS

MUZIKANTEN UIT REGIO BUNDELEN KRACHTEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 18 DEC 2021
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Tribute
Tickets kopen

KF Allstars is hét lokale feestje dat je niet kunt missen. Na een reeks succesvolle edities heeft KF Allstars door corona even stilgelegen, maar er is dan éindelijk een nieuwe editie op 22 januari! 

Ook een keer meespelen?
De KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Hugo van Vliet (The Daltons) zal het overzicht van de nummers bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

 

THIJS BOONTJES | KF 10 JAAR
Vorige event
JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC
Volgende event