loading

KF ALLSTARS [GEANNULEERD]

MUZIKANTEN UIT REGIO BUNDELEN KRACHTEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
4 EURO
Deur
1.00
Datum
VR 12 FEB 2021
Open
19:00
Start
19:30
Genre
Pop
Punk
Rock
Top 40
60's
70's
80's
90's
00's
Tribute
Tickets kopen

Een volledig coronaproof editie van KF Allstars staat officieel op de agenda! Vrijdag 12 februari treden muzikanten uit de regio in wisselende bezettingen én op passende afstand op in de Stadsgehoorzaal, als onderdeel van De KF Take-over.

Dit evenement is definitief geannuleerd. Kaartkopers hebben per e-mail bericht ontvangen.

Deze editie staat er geen thema centraal. We zijn tenslotte al blij dat er überhaupt gespeeld kan worden! Iedereen is vrij geweest zijn of haar eigen nummer aan te dragen, waarna muzikanten zich inschreven op de nummers die men wilde spelen. Wil je zelf op de hoogte blijven? Sluit je aan bij de Facebookgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.‘.

DE STADSGEHOORZAAL TAKE-OVER

Deze show vindt plaats in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van De KF Take-over. Say what? Yes, de KF Take-over! De Kroepoekfabriek beschikt jammer genoeg niet over voldoende capaciteit om met alle geldende maatregelen show te kunnen organiseren. Daarom hebben we besloten het buiten de deur te zoeken en het wél mogelijk te maken.

Het laatste weekend van november neemt De Kroepoekfabriek daarom de Stadsgehoorzaal over. Een weekend vol concerten en KF-programma speciaal voor de concertganger! Zo zie je Sandra van Nieuwland, The Kik, de regionale helden van KF Allstars en New Hammond Sound Project tezamen met een wel hele bijzondere yogasessie, compleet met techno en aromajockey.

De Stadsgehoorzaal biedt de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. En: voel je vrij om een mondkapje te dragen. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je altijd je geld terug, gegarandeerd. Bij ons zit je safe.

  • Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
  • Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
  • Meezingen is helaas niet toegestaan, net als dansen.
  • De genoemde kaartsoorten (rood/paars/geel/blauw) dienen voor een soepele en veilige inloop. Het is niet mogelijk je zitplek te kiezen.

Informatie

Voorverkoop
4 EURO
Datum
VR 12 FEB 2021
Locatie
de Stadsgehoorzaal
Open
19:00
Start
19:30
Genre
Pop
Punk
Rock
Top 40
60's
70's
80's
90's
00's
Tribute
Tickets kopen
JENNIE LENA
Vorige event
THIN WHITE DUKE: TRIBUTE TO DAVID BOWIE
Volgende event