loading

LEAFS

SENSEI-tioneel

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.50
Deur
15.50
Datum
VR 18 FEB 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
Tickets kopen

Rapper Leafs Sensei komt met zijn clubtour langs De Kroepoekfabriek op vrijdag 18 februari. 

LEAFS

‘Je moet altijd blijven flexen’ zou Leafs zelf zeggen en vooral bij De Kroepoekfabriek op 18 februari tijdens zijn concert.

De rapper is van jongs af aan al bezig met het maken van muziek en bracht in 2015 zijn eerste paar nummers uit op YouTube en Soundcloud. Een jaar later besloot hij zijn single ‘Race’ met bijpassende videoclip uit te brengen. Dankzij dit nummer kwam hij op de radar van producer Ramiks (veel geproduceerd voor o.a. Bizzey en Kraantje Pappie). Ramiks werkte samen met het platenlabel Noah’s Ark, en ook zij zagen het talent van Leafs en boden hem datzelfde jaar een contract aan. Na het uitbrengen van zijn single ‘Shawty’ in 2016, werd hij officieel gekroond tot jongste artiest ooit bij platenlabel Noah’s Ark.

Leafs, a.k.a. Jahmil Dapaloe, bracht in 2017 het volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP ‘FEALS’ uit met daarop het ultieme meezingnummer ‘Alright’. Eind 2017 volgde het tweede EP ‘Adventures’ met daarop de hitsingles ‘Mamacita’ en ‘Mikado’. ‘Adventures’ behaalde de 8ste positie in de Nederlandse Album Top 100, en bleef hier twintig weken in staan. Leafs was tevens datzelfde jaar te zien op hiphopfestival WOO-HAH! en later op Lowlands.

Zijn album ‘Based Universe’ maakte hij samen met rapper Jacin Trill, wat ook goed werd ontvangen door het publiek. Vanwege de jonge leeftijd van Leafs kunnen wij nog veel van hem in de toekomst verwachten.

 

Informatie

Voorverkoop
€ 13.50
Deur
€ 16.00
Datum
VR 18 FEB 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
Tickets kopen

THE MUSIC OF CREAM
Vorige event
ABBA ROCKS
Volgende event