loading

LEAFS

SENSEI-tioneel

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.50
Deur
€ 16.00
Datum
VR 18 FEB 2022
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
Tickets kopen

Rapper Leafs Sensei staat op vrijdag 18 februari in De Kroepoekfabriek. Bij ons in de zaal zal hij zijn clubtour afsluiten! Leafs is geen onbekende van De KF. Tijdens de GLOW-avonden stond hij al twee keer op ons podium. Nu is het tijd om helemaal solo los te gaan!

LEAFS

De rapper is van jongs af aan al bezig met het maken van muziek en bracht in 2015 zijn eerste paar nummers uit op YouTube en Soundcloud. Een jaar later besloot hij zijn single ‘Race’ met bijpassende videoclip uit te brengen. Dankzij dit nummer kwam hij op de radar van producer Ramiks (veel geproduceerd voor o.a. Bizzey en Kraantje Pappie). Ramiks werkte samen met het platenlabel Noah’s Ark, en ook zij zagen het talent van Leafs en boden hem datzelfde jaar een contract aan. Na het uitbrengen van zijn single ‘Shawty’ in 2016, werd hij officieel gekroond tot jongste artiest ooit bij platenlabel Noah’s Ark.

Leafs, a.k.a. Jahmil Dapaloe, bracht in 2017 het volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP ‘FEALS’ uit met daarop het ultieme meezingnummer ‘Alright’. Eind 2017 volgde het tweede EP ‘Adventures’ met daarop de hitsingles ‘Mamacita’ en ‘Mikado’. ‘Adventures’ behaalde de 8ste positie in de Nederlandse Album Top 100, en bleef hier twintig weken in staan. Leafs was tevens datzelfde jaar te zien op hiphopfestival WOO-HAH! en later op Lowlands.

Zijn album ‘Based Universe’ maakte hij samen met rapper Jacin Trill. Samen toch wel dé pioniers van de ‘New New Wave’. Deze plaat werd ook goed ontvangen door het publiek. Na deze samenwerking volgde later dat jaar de release van zijn eerste soloalbum ‘Sensei’. Net als zijn eerdere werk heeft dit album veel verwijzingen naar Japan, een land waar Leafs fan van is.

In 2020 startte hij met zijn eigen label ‘Sensei Records’. Hij heeft nu al één EP en meerdere singles independent uitgebracht.

 

Line-up

Collapse
Leafs
Leafs

Na het uitbrengen van zijn single 'Shawty' in 2016, werd hij officieel gekroond tot jongste artiest ooit bij platenlabel Noah's Ark. Na het signen volgde al snel de eerste grote successen. Tracks als 'Alright', 'Mamacita' en 'Tokio' gooide hoge ogen en dit zorgde ook voor veel optredens, waaronder tours en shows op WOOHAH! en Lowlands. In 2020 ging Leafs zijn muziek in eigen beheer uitbrengen met zijn eigen label 'Sensei Records'. Hij heeft nu al één EP en meerdere singles independent uitgebracht.

Collapse
Dos
Dos

Deze jonge artiest werd voor het eerst bekend bij het grote publiek door het winnen van 'FunX Talent Cloud'. Tijdens de sessies bij FunX overtuigde hij juryleden als Jiri11, Jacin Trill, Styn en Armin Shah (CONVO Talkshow). Dit jaar bracht hij met 'Trendsetter', 'Millenium' en '2 is beter dan 1' al drie tapes uit!

Collapse
Sluwe Ollie
Sluwe Ollie

De tweeëntwintig jarige Sluwe Ollie is afkomstig uit Schiedam en al een aardige tijd bezig in de muziekscene. Zijn stijl is een mix van trap, house, afro en R&B. Met deze tracks trad hij al vaak op in veel Rotterdamse clubs en stond hij op Lyrical in De KF! Met debuutsingle 'Tien Keer' scoorde hij meer dan een miljoen streams en daarna volgde nog meer tracks die tonnen pakte!

Informatie

Voorverkoop
€ 13.50
Deur
€ 16.00
Datum
VR 18 FEB 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
Tickets kopen

THE MUSIC OF CREAM
Vorige event
JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC
Volgende event