loading

LOCAL FUTURE COLLECTIVE | MEET UP #3

Informatie Collapse

Deur
1.00
Datum
WO 25 AUG 2021
Open
19:15
Start
19:30
Tickets kopen

Wil jij als jonge Vlaardinger invloed hebben op de stad? Heb jij toffe ideeën die de stad voor jou en je leeftijdsgenoten een stukje beter maken? Schuif dan aan bij de Meetup van Local Future Collective op woensdag 25 augustus!

De coronacrisis heeft iedereen, maar vooral ook jongeren, keihard geraakt. Ons sociale leven is tot stilstand gekomen, alles is anders. Niemand weet beter waar jongeren nu en na de crisis behoefte aan hebben dan jullie zelf. Tijdens de Meetups op 28 juli, 11 augustus en/of 25 augustus gaan jullie lowkey en ongedwongen met elkaar in gesprek. Waarom? Om ervoor te zorgen dat er écht wat gedaan wordt met de onderwerpen die spelen en leven onder jongeren. Wat missen jullie, wat vinden jullie belangrijk en wat moet er veranderen? Hoe ziet het Vlaardingen van de toekomst eruit en hoe komen we daar?

De Meetup is onderdeel van een groot jongerenproject in Vlaardingen: Local Future Collective. De komende maanden gaat Local Future Collective verschillende evenementen en meet-ups organiseren voor de jongeren in Vlaardingen die het tijdens de coronacrisis enorm zwaar hebben gehad. Zo maken we Vlaardingen voor jullie hopelijk een stukje leuker!

Bij de Meetup van 25 augustus zijn? Schrijf je in op localfuturecollective.nl.

Leuk extraatje: als je bij een Meetup bent geweest, kom je op de guest list van de Youth Summit te staan!

JOEY CAPE
Vorige event
MAURINO
Volgende event