loading

ROCK ‘N RAMPS NEXT TOP BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
1.00
Datum
ZA 20 JUN 2020
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub
Metalcore

Optreden op het Rock ’n Ramps Festival, wie wil dat nou niet?! We geven hierbij iedereen de kans die wens realiteit te maken door mee te doen aan Rock ’n Ramps Next Top Band op zaterdag 20 juni! Het festijn is net als het festival helemaal gratis toegankelijk voor bezoekers.

Rock ’n Ramps

Het gratis skate- & muziekfestival vindt op zaterdag 1 augustus plaats in het Oranjepark/’t Hof in Vlaardingen, rondom de skatebaan. Met een focus op genres als punk, hiphop, ska, reggae, punk, punk en punk belooft het vooral weer een te gekke dag te worden voor eenieder die graag op een skateboard, longboard, bmx, step of inlineskates staat en/of houdt van het betere gitaar- en drumwerk! Zei iemand Tony Hawk Pro Skater?! Yep, dat is in een notendop de inspiratie voor dit te gekke festival.

Next Top Band

In navolging van eerdere edities van Rock ’n Ramps organiseren we nu ook weer Rock ’n Ramps Next Top Band. Maak je (classic)hiphop/boombap, ska, (skate)punk, punkrock, thrashmetal, hardcore, of ouderwets lekkere reggae? Of iets anders wat je mooi kan luisteren tijdens een potje Tony Hawk Pro Skater? Meld je aan en vergaar wereldfaam! We beluisteren alle inschrijvingen en selecteren maximaal vijf artiesten die op zaterdag 20 juni strijden om een plekje op het Rock ’n Ramps Festival.

Het helpt natuurlijk als je bezoekers op de been brengt voor een knalfuif van een (punk)party op de 20e! Toegang is helemaal gratis. De line-up maken we bekend als we de finalisten geselecteerd hebben.

Inschrijven

Dat kan hieronder middels het formulier. Lees je nog wel even hieronder verder voor je alles invult?

Regeltjes en andere zaken

Lees ze goed door, dan heb je een aardig idee van hoe een en ander in zijn werk zal gaan.

 • Als je inschrijft, ben je beschikbaar op zaterdag 20 juni en zaterdag 1 augustus.
  • Op zaterdag 20 juni gaat het om de avonduren, pak ‘m beet tussen 19u en 02.00u.
  • Op zaterdag 1 augustus zal het om overdag gaan.
 • Je maakt zelfgeschreven muziek (geen coverbands dus) die past bij het festival en je kan een show van 40 minuten vullen.
 • Je promoot actief mee voor 20 juni en (als je wint hè) voor het festival op 1 augustus.
 • Het maakt ons eigenlijk precies niets uit waar je vandaan komt of hoe oud de bandleden zijn. Als je muziek maar vet is.
 • Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 19 april. Binnen twee weken na deze datum hoor je van ons of je geselecteerd bent om op 20 juni op te treden.
 • Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.
 • Voor RNR Next Top Band op 20 juni is er geen gage beschikbaar. De winnaar die op het festival speelt, ontvangt echter wel 150 euro gage.
 • Tijdens Rock ’n Ramps Next Top Band is er voor de deelnemers natuurlijk gewoon wat te drinken in de backstage en parkeren is gratis.
 • De Kroepoekfabriek verzorgt de backline (gitaar- en basversterkers plus drumstel) en volledige uitversterking op 20 juni. Je hoeft dus alleen instrumenten, kabels, eventuele pedalen en drumstokken mee te nemen.
  • Drummers mogen eventueel aanvullende bekkens en standaards meenemen. De KF beschikt over een ride, thin en heavy crash en natuurlijk hi-hats plus de rest van het drumstel.
  • Onze gitaaramps: 1x Orange CR60C BLK Crush Pro 60 Watt gitaarcombo, 1x Marshall MG 100 top + MG 412 cab, 1x Hartke 412 celestion cab
  • Onze basamp: 1x Ashdown MAG Evo II 300 basversterker +1x Ashdown 410T Deep Bass cabinet (4x10”+ tweeter)
 • Op zaterdag 20 juni maakt elke band gebruik van onze licht- en geluidstechnicus, geen uitzonderingen.

 

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 20 JUN 2020
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub
Metalcore
ROCK 'N RAMPS FESTIVAL 2020 [GEANNULEERD]
Volgende event