loading

TECHNOYOGA

EEN TRIP DOOR JE LICHAAM

Informatie Collapse

Voorverkoop
30 euro
Deur
1.00
Datum
ZA 28 NOV 2020
Open
11:00
Start
11:30
Genre
Workshops & Clinics
Techno
Tickets kopen

Als onderdeel van de KF Take-over in de Stadsgehoorzaal gaan we ook iets heel bijzonders aanbieden! Op de vroegere dagdelen van zaterdag 28 november mixen we de stuwende beats van het nachtleven dat we zo hard missen met een trip voor de zintuigen: techno, yoga, aroma’s en klanken.

TechnoYoga

Ga mee in een trip door je lichaam. In deze extra lange yogales worden al je zintuigen geprikkeld en ga je jouw hele lichaam door. Ga op in het stuwende technoritme, gebruik de kracht van je adem totdat je lijf tintelt, wordt één met het licht van de lasers, de geur van allerlei aroma’s en laat je meevoeren in complete ontspanning door het klankbad van de klankschalen. Een totale 4D-ervaring voor lichaam én geest waarin je je toch weer even in dat hypnotiserende nachtleven waant.

In deze les voor alle levels en alle lijven worden de stijlen hatha, vinyasa en yoga nidra gecombineerd onder begeleiding van yogadocent en ademcoach Leslie Stoel en de eigenaar van Yogastudio Yogajuf, Daniëlla Vons.

DE STADSGEHOORZAAL TAKE-OVER

Deze show vindt plaats in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van De KF Take-over. Say what? Yes, de KF Take-over! De Kroepoekfabriek beschikt jammer genoeg niet over voldoende capaciteit om met alle geldende maatregelen show te kunnen organiseren. Daarom hebben we besloten het buiten de deur te zoeken en het wél mogelijk te maken.

Het laatste weekend van november neemt De Kroepoekfabriek daarom de Stadsgehoorzaal over. Een weekend vol concerten en KF-programma speciaal voor de concertganger! Zo zie je Sandra van Nieuwland, The Kik, de regionale helden van KF Allstars en New Hammond Sound Project tezamen met een wel hele bijzondere yogasessie, compleet met techno en aromajockey.

De Stadsgehoorzaal biedt de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. En: voel je vrij om een mondkapje te dragen. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je altijd je geld terug, gegarandeerd. Bij ons zit je safe.

  • Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
  • Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
THE KIK
Vorige event
KF ALLSTARS
Volgende event