loading


Q&A | CORONAMAATREGELEN EN QR-CODE wo september 22 2021

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het coronavirus, vind je hier informatie over wat dit betekent voor jouw bezoek aan De KF.

Ik  heb een ticket voor een evenement in De Kroepoekfabriek. Gaat dit concert door?
Voorlopig gaan de concerten die op dit moment in de agenda staan door. Voor een aantal concerten worden er nog nieuwe data gezocht, als dit het geval is staat dit in de titel vermeld.

Nu bestaat natuurlijk de kans dat een artiest door de pandemie onverhoopt toch niet kan komen optreden. Dit kan zijn omdat de situatie in het land waar ze vandaan komen hen belemmert waardoor ze niet kunnen touren, maar het kan natuurlijk zo zijn dat iemand helaas toch ziek wordt. Als dit het geval is zoeken we met de artiest naar een nieuwe datum en blijven de reeds gekochte tickets geldig. Lukt het niet om een nieuwe datum te plannen, dan ontvang je de ticketgelden retour.

Controleren jullie op een QR-code? En wanneer dan eigenlijk?
Ja, wij controleren de QR-code van onze bezoekers aan de deur. De overheid heeft deze regel ingevoerd en De Kroepoekfabriek houdt zich aan deze regel.

Naast je ticket voor het evenement vragen we je om aan de deur ook je QR-code paraat te houden. Ook is het gewenst dat je identificatie kan laten zien in de vorm van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Het tonen van de QR-code kan met de CoronaCheck-app op je smartphone of een geprinte QR-code die door deze app geaccepteerd wordt. Overige bewijzen waarmee aangetoond kan worden dat je negatief getest of gevaccineerd bent worden niet geaccepteerd. Kom je naar een gratis evenement? Dan vragen we je aan de deur ook om een QR-code.

Ik ben geen fan van de QR-code en wil deze niet aan jullie laten zien. Wat dan?
Ongeacht of je de code wilt laten zien of niet, respecteren we je keuze. Heb je een ticket aangeschaft en laat je liever geen QR-code zien? Dan krijg je je geld terug. Stuur dan een mailtje naar info[at]kroepoekfabriek.nl.

Wat als mijn QR-code niet wordt geaccepteerd? Kan ik dan nog naar het optreden?
Nee. Voor aanvang van het evenement heb je de tijd om te zorgen dat je een werkende QR-code hebt. Als deze aan de deur geweigerd wordt mogen we je geen toegang verlenen.
Check voordat je naar een concert in De KF komt altijd testenvoortoegang.org of coronacheck.nl

Voor actuele informatie rondom het virus verwijzen we iedereen naar het RIVM.