loading


UPDATES ROND KF-PROGRAMMA TOT EN MET 4 DECEMBER ma november 15 2021

Op vrijdag 19 november heeft de overheid een aantal maatregelen aangekondigd die helaas invloed hebben op ons programma de komende weken. Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met het verkennen van mogelijkheden rond de shows die tussen nu en 5 december plaatsvinden. Op deze pagina lees je wat er per show is besloten en wat de gevolgen zijn van dit besluit. Reeds een kaartje gekocht voor een show die hieronder benoemd staat? Dan ontvang je spoedig een mail van ons. Toch een vraag of opmerking? Je kunt ons dan bereiken via info[at]kroepoekfabriek.nl.

19-11 | Try-out SIR NO SIR: Gaat door, bezoekers krijgen een zitplaats toegewezen bij binnenkomst. De bar is niet geopend. We willen niet de schijn van horeca opwekken, daarom staan we toe dat je 1 ongeopend flesje water meeneemt naar het concert, andere consumpties zijn niet toegestaan.
20-11 | Church of Cash: Dit concert wordt verplaatst naar volgend jaar. Kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen, kaarten blijven geldig.
21-11 | Jazz in Town – New Hammond Sound Project: Gaat door, bezoekers krijgen een zitplaats toegewezen bij binnenkomst. De bar is geopend.

26-11 | Leif De Leeuw: Gaat door, bezoekers krijgen een zitplaats toegewezen bij binnenkomst. De bar is niet geopend. We willen niet de schijn van horeca opwekken, daarom staan we toe dat je 1 ongeopend flesje water meeneemt naar het concert, andere consumpties zijn niet toegestaan.
27-11 | Het Gezelschap: Wordt verplaatst naar 18 maart 2022. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.

03-12 | Pene Corrida: Dit concert is gecanceld. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.
04-12| Knight Area: Dit concert is verplaatst naar 21 mei 2022. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.