loading


WE MOGEN WEER! – JOUW BEZOEK AAN DE KF VANAF 25 SEPTEMBER wo september 15 2021
Tijdens de persconferentie van 14 september is bekend geworden dat o.a. horeca en concertzalen vanaf 25 september moeten gaan werken met de CoronaCheck-app. Bij concerten in De Kroepoekfabriek verwachten we van onze bezoekers dat ze bij binnenkomst naast een ticket ook de benodigde QR-code kunnen laten zien. Zo kunnen we na meer dan een jaar eindelijk weer uit ons dak gaan bij een concert! Niks zitten of anderhalve meter, maar gewoon staand, ongeplaceerd en met een biertje of frisje in de hand. Zoals een concertbezoek hoort te zijn! 

Tijdens de persconferentie van 14 september zijn versoepelingen aangekondigd, waarvan er een is dat concerten weer mogen. Weliswaar met 75% van de capaciteit en met de QR-code uit de CoronaCheck-app, maar we mogen weer! We hebben er ontzettend veel zin in.

Voor jou als concertbezoeker verandert er vrij weinig. Als je naar een concert in De Kroepoekfabriek gaat zorg je er voor dat je je ticket én de QR-code uit de CoronaCheck-app paraat hebt wanneer je onze zaal betreedt. Iedere bezoeker is verplicht deze twee bewijzen te tonen. Heb je een ticket gekocht voor een evenement maar ben je geen fan van de QR-code? Laat dit ons weten door een mailtje te sturen naar [email protected] en dan krijg je je geld terug.