loading
DJ WORKSHOP | DJ REVISE
6 september 2022
WORKSHOPS VOOR MEERDERE NIVEAUS DJ WORKSHOP | DJ REVISE 6 september 2022
Vvk 76.00
Start 19:00 - 21:00
Open 19:00
Start 19:00 - 21:00
Genre DJ WORKSHOP
Waar De Kroepoekfabriek

Vanaf september 2022 krijgen de dj-workshops in De Kroepoekfabriek een nieuwe draai! DJ Okkie geeft na 10 jaar workshops verzorgen het stokje door aan Rens Visser. Rens Visser a.k.a DJ Revise is een gevestigde naam aan het worden in DJ-land. Hij draait veelal in zomerse oorden als Griekenland, Portugal en Spanje; de partylanden met locaties als Starbeach. Revise opende bijvoorbeeld eerder al voor Hardwell op Kreta! Vanaf september gaat hij graag met jou aan de slag om stappen te zetten binnen het DJ-vak.

De workshop
Er worden verschillende vormen van workshops gegeven. Of je nu beginner bent of gevorderd, er is altijd een workshopreeks voor jou! Het is erg fijn om als beginner met anderen van jouw niveau de beginsels van het draaien te leren. Als je al verder bent in het draaien en je wilt nieuwe doelen hierin behalen, dan zijn gevorderde echt een aanrader. De workshop kost 75 euro voor 4 lessen (ex. servicefee).

Groepslessen
In de workshopreeks van 4 lessen leert Revise dj’s in spe alle beginsels van het draaien. De lessen zijn erg toegankelijk, fouten maken mag en het gaat allemaal op ieders eigen tempo. Per les wordt er 1 uur lesgegeven. Het is erg fijn om in groepslessen je eerste stappen te zetten, je kan namelijk veel opsteken van andere leerlingen en het is nog gezellig ook!

Beginnerslessen:

  • Uitleg Pioneer DJ set
  • Beginsels van het draaien leren
  • Hulp bij vinden van de juiste muziek

Lessen voor DJ’s met ervaring:

Heb je al enige ervaring met draaien? En wil je meer de diepte in? Tijdens de lessen voor gevorderden ga je samen met Revise aan de slag om jouw dj set te optimaliseren en is er uitgebreid de ruimte om specifiek in te gaan op jouw vragen binnen het DJ-vak. Door samen met andere ervaren DJ’s deze groepslessen te volgen leer je ook enorm veel van elkaar.

De workshop vindt plaats op 6, 13, 20 en 27 september tussen 19:00 en 21:00!
Tickets koop je hier: https://kroepoekfabriek.stager.nl/web/tickets/111143938

Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kan Rens ook bereiken via 0653277292 of Instagram @Revisemusic.