loading
Sponsors

De Rijsttafel
De Kroepoekfabriek wordt gesteund door een grote groep ondernemende vrienden. Dit zijn veelal lokale of regionale ondernemers die De Kroepoekfabriek een warm hart toedragen. Deze vrienden hebben zich verenigd in onze ‘businessclub’: De Rijsttafel. In ruil voor hun steun organiseren wij jaarlijks een speciaal Rijsttafelfeest (waarbij de leden zelf bepalen waar hun geld naar toe gaat door middel van een stemronde), organiseren wij een lunch of ontbijt en ontvangen zij voor speciaal geselecteerde shows vrijkaarten. Daarnaast maken ze deel uit van een hecht netwerk uit alle ondernemende hoeken van de regio en zijn alle deelnemers vereeuwigd op onze Rijsttafelmuur in de publieksentree. Hier kan je alle aangesloten bedrijven vinden. In het verleden heeft De Rijsttafel onder andere de volgende projecten (mede) mogelijk gemaakt:

  • de aanschaf van onze Kroezer
  • het project KF Live! met live opnames van de beste Tokoloko artiesten;
  • de aanschaf van ons op maat gemaakte merchandisemeubel;
  • het trainen en professionaliseren van de Kroe (vrijwilligers);
  • en het maken van een nieuwe website.

Lijkt het je als ondernemer wel wat om je aan te sluiten bij deze bijzondere steunpilaar van De KF met al meer dan 30 aangesloten bedrijven? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Renske Verbeek via [email protected] of bel haar op 010-4455580. Benieuwd wie er momenteel zitting nemen in De Rijsttafel? Kijk dan even hier.

_MG_6461_kroezer_ronvanrutten_20120628_MG_6460_kroezer_ronvanrutten_20120628

 

Dikke Vrienden & Kroezer
Onze Dikke Vrienden zijn individuele particulieren die De Kroepoekfabriek steunen met een vast bedrag per jaar. Daar krijgen zij vele voordelen voor terug, zoals gratis toegang, een speciale borrel en een feest. Dikke Vriend worden? Dat kan hier.

Andere sponsors
De Kroepoekfabriek zou niet bestaan zonder speciale bijdragen van een aantal andere grote sponsors en partners. Dankzij de waarde die deze bedrijven hechten aan onze missie en visie, kan De Kroepoekfabriek aanbieden waar we voor staan. Naast de Rijsttafel bedanken wij ook de Gemeente Vlaardingen, Inbev, Bax-Music, Kloet Onderhoud en Vopak. Steun je de missie en visie van De Kroepoekfabriek en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor speciale sponsoring die voor beiden partijen een win-win situatie oplevert? Dan raden we je aan contact op te neen met, wederom,  Renske Verbeek via renske[at]kroepoekfabriek.nl of op 010-4455580.

Gemeente Vlaardingen

De gemeente zijn wij erg dankbaar! Als initiatiefnemers van De Kroepoekfabriek hebben zij veel gedacht, bekeken en gemeten wat er mogelijk was. Dit resulteerde rond 2007 in een concreet plan: een volwaardig poppodium in Vlaardingen. Dat wat nu De Kroepoekfabriek is. Met een oog voor voor cultuur, talentontwikkeling en leefbaarheid dragen zij bij aan een podium van de stad, voor de stad!

Vopak

Dit bedrijf is wereldleider als het gaat om opslag van brandstoffen en chemicaliën en heeft haar hoofdkwartier in Rotterdam en heeft tevens een vestiging in Vlaardingen, aan de overkant van De Kroepoekfabriek. Momenteel is Vopak actief in ruim 31 landen en er werken bijna 6000 mensen wereldwijd. In een dergelijke bedrijfstak is er een scherp oog voor veiligheid nodig en Vopak loopt hierin voorop! Daarom is het bedrijf sinds 2012 onze veiligheidspartner. Want ook De Kroepoekfabriek heeft oog voor de veiligheid van het personeel en natuurlijk de bezoekers!

AB Inbev

Wie kent Inbev niet? Dit bedrijf is ‘s wereld grootste brouwer en heeft meer dan 200 soorten bier in hun portfolio. Denk hierbij onder andere aan Hertog Jan, Leffe, Hoegaarden, Dommelsch en natuurlijk ons eigen Jupiler!

Hun doel? Om de Beste Bierbrouwer in een Betere Wereld te zijn. Om dit te bewerkstelligen hechten ze veel belang aan initiatieven als De Kroepoekfabriek. En daar zijn wij dankbaar voor.

Kloet Onderhoud

Sinds 1919 is Kloet al een bekende speler als het gaat onderhoud van vastgoed en projectinrichting. Momenteel heeft het bedrijf circa 100 werknemers en sinds 2012 zijn zij officieel sponsor. Zo heeft Kloet onze mediastudio geadopteerd én zijn zij lid van De Rijsttafel. Waarom? Nou, Kloet heeft bij de opbouw van de KF ook het één en ander geleverd en gemaakt! Daarnaast steunt Kloet ons ideaal van talentontwikkeling ten volle. Ook niet onbelangrijk!

Fundament

Een onbezorgde oude dag of een nieuw koophuis? Voor o.a. deze zaken ga je sinds 2005 naar onze vrienden van Fundament. Met de stropdas in de prullenbak zetten zij de puntjes op de spreekwoordelijke i!

Fundament was er al vroeg bij: zij zijn onze officiële allereerste sponsor! Fundament: bedankt!