loading


ZOMERKROE GEZOCHT vr mei 22 2015

ZOMERKROE 2015Van vrijdag 7 augustus tot en met zaterdag 22 augustus vormt het Oranjepark/’t Hof weer drie weekenden lang het décor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. En het Zomerterras en De Kroepoekfabriek werken deze zomer voor het vijfde jaar op een rij samen. De vrijwillige Kroe van het Vlaardingse poppodium, voor de gelegenheid omgedoopt tot ZomerKroe, houdt gedurende alle weekenden de bars van het festival draaiende. Wil jij ook meehelpen om van het Zomerterras 2015 een geweldig succes te maken? En heb jij zin om samen met een groep leuke, enthousiaste en gezellige mensen achter de bar van dit fijne festival te staan? Meld je dan nu aan voor de ZomerKroe!

Je werkt gedurende drie weekenden (minimaal twee avonden)  als lid van de vrijwillige Kroe op het Zomerterras. De data van de avonden waarvoor we mensen zoeken zijn de laatste drie weekenden van augustus. Concreet gaat het om 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21 en 22 augustus. Iedereen die wil helpen, is welkom! Jong(er) en oud(er), met of zonder barervaring.

We zoeken ook vrijwillige krachten voor de opbouw (woensdag 5 en donderdag 6 augustus) en afbouw (zondag 23 augustus) en fotografen die het geheel op de gevoelige plaat willen vastleggen.

Wat krijg je?
Behalve de onvergetelijke ervaring van het samen werken op een festival, krijg je in ruil voor je gewerkte diensten een ZomerKroe-shirt, een gezellige borrel na afloop van iedere gewerkte avond, twee vrijkaartjes voor een (niet uitverkocht) concert naar keuze in De Kroepoekfabriek en, als knallende afsluiter, een vet en volledig verzorgd en gratis eindfeest speciaal voor de Zomer Kroe in De Kroepoekfabriek.

Dankzij de ZomerKroe
Dankzij de samenwerking met De Kroepoekfabriek kan er een groter deel van het totaalbudget van het festival besteed worden aan het programma. Door op deze manier samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat er mooie dingen gebeuren in de stad. Nu en hopelijk ook nog in de toekomst.

Meer weten? Of heb je nog vragen? Mail dan naar: [email protected]

Wil je je direct opgegeven? Vul dan meteen onderstaand inschrijfformulier in en houd woensdag 24 juni aanstaande (van 19:00 uur tot ongeveer 21.30 uur) vrij in je agenda voor de informatieavond voor de ZomerKroe!