loading

COMEDYTUNES

COMEDY VAN BEKENDE NAMEN TOT OPKOMENDE TALENTEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
VR 18 OKT 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:00
Tickets kopen

Op vrijdag 18 oktober komt Comedytunes naar De Kroepoekfabriek! Tijdens deze avond spelen Daan van der Hoeven, Emiel van der Logt, Klaas Prins op ons podium en wordt de avond aan elkaar gepraat door MC Wilko Terwijn. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. 

Comedytunes

De stand-up comedy shows van Comedytunes zijn zeer populair met twintig vaste locaties in Nederland. De regelmatig terugkerende line-up shows met verschillende comedians, de aanstekelijk en herkenbare huisstijl, de lekkere dikke volle zalen. Comedytunes is met ruim honderd shows per jaar een begrip geworden in de Nederlandse theaters en poppodia.

Kom eens langs! De maffe verhalen van comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Daan van der Hoeven 

Daan staat als stand-up comedian bekend om zijn weergaloze improvisaties en vlijmscherpe interacties met het publiek. Als Daan komt spelen, komt hij ook echt spelen. Zijn crowdwork is ongeëvenaard en wordt door het publiek veelal geprezen. Daan is een getalenteerde comedian die een zaal keihard kan laten lachen ook over de moeilijk dingen in het leven. Dan ben je een echte kunstenaar.

Emiel van der Logt

Naast solo programma’s speelt Emiel stand-up door heel Nederland en België. Zo stond hij onder meer op de Zwarte Cross, Concert at Sea en Paaspop. Hij vertelt zijn verhalen vol overtuiging, hoge energie en het tastbare gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties op een heerlijk humoristische wijze te vatten.

Klaas Prins

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Wilko Terwijn MC

Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de the Roasts op ComedyCentral. Daarnaast is Wilko Terwijn oprichter van de podcast Randje Buitenspel.

MET TESSIE IN EEN DEPRESSIE
Vorige event
VOLTAGE
Volgende event