loading

DJ WORKSHOP

Informatie Collapse

Voorverkoop
45,00
Datum
WO 9 MEI 2012
Open
18:00
Start
18:30
Verwacht Einde
22:00
Tickets kopen

Heb jij altijd zelf al eens achter de draaitafels willen staan? En dan vervolgens ook iets vets uit de speakers laten knallen? Of heb je je eerste stappen in de wereld van de DJ’s al gezet, maar zou je nog best wat fijne kneepjes van het vak willen leren? Doe dan vooral mee aan deze serie workshops, door niets en niemand minder dan DJ Okkie. Hij is KF’s eigen huis-DJ tijdens de vaste dansavond Onbeperkt, maar beter bekend als huis-DJ van Rotown in Rotterdam en het Dolhuis in Dordrecht en de RRRockdokters, de Buurtsuper!, Supersnaar en Everybody Dance Now! avonden in Nighttown, Vlerk, Waterfront, Watt, Calypso, Vibes en Off Corso.

Onder begeleiding van deze ervaren en altijd enthousiaste DJ kun je tijdens deze zesdelige DJ workshop kennismaken met de belangrijkste technieken. Afhankelijk van de groep (beginner of gevorderd) worden tijdens de eerste twee lessen de basistechnieken behandeld. Vervolgens ga je je meer verdiepen in het vak van DJ. Breid je je kennis over de verschillende mogelijkheden, richtingen en stromingen uit. De laatste twee lessen gaan over het mixen van muzieksoorten en platen. Zo leer je onder andere welke songs goed en welke niet goed bij elkaar passen en waarom. Ook ga je oefenen op soepele en vette overgangen van het ene nummer naar het andere en hoe je dit zo goed mogelijk op de maat kunt doen. DJ Okkie geeft hierbij steeds zijn beste ’tips & trics’…. Dus, zit er een DJ in je, twijfel dan niet en geef je snel op. Zodat je binnenkort zélf de muziek kunt verzorgen op feestjes en iedereen los gaat op jouw beats en mixes!

De workshop series vinden gedurende zes aaneengesloten weken plaats op woensdagavonden in mei en juni 2012. En wel op: 9, 16, 23 en 30 mei en 6 en 20 juni.
De tijden zijn:
12 t/m 18 jaar en/of beginner: 18.30 – 20.00 uur
19+ en/of gevorderd: 20.30 – 22.00 uur
Ben je 18 jaar of jonger, dan is de vroegere groep sowieso een aanrader. Ben je al goed bekend met alle ‘ins’ en ‘outs’ van de discipline van je keuze, dan is de gevorderden cursus iets voor jou!
IEDERE WORKSHOP KOST 45 EURO (dat is voor zes weken; 7,50 euro per workshop dus…)

Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je opgeven op via onderstaand formulier. Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op over de verdere informatie en betaling.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event