loading

MARLON PICHEL

Veelzijdige soul en rock 'n roll van Rotterdamse bodem

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 3 FEB 2024
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Tickets kopen

Op zaterdag 3 februari speelt Marlon Pichel in De Kroepoekfabriek. Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is hij een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul.

9 jaar was Marlon Pichel toen hij voor het eerst het podium op ging. Voortkomend uit een zeer muzikale bloedlijn kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Fascinatie sloeg over in passie en Marlon was voorbestemd om zijn entree te maken in het Nederlandse muzieklandschap.

Met zijn zelf getitelde formatie keert hij terug naar zijn roots: Soul en Rock ‘n Roll. In het voorjaar van 2023 bracht Pichel zijn debuutalbum uit waarvan eerder al de singles Good Ol’ Loving (Radio Veronica Oorkonde) en I Wanna Boogie verschenen. Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett) neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 om je op de meest respectvolle manier de STAX sound te laten her beleven.

Line-up

Collapse
Marlon Pichel
Marlon Pichel

9 jaar was Marlon Pichel toen hij voor het eerst het podium op ging. Voortkomend uit een zeer muzikale bloedlijn kwam hij op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Fascinatie sloeg over in passie en Marlon was voorbestemd om zijn entree te maken in het Nederlandse muzieklandschap. Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is hij een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul. Met zijn zelf getitelde formatie keert hij terug naar zijn roots: Soul en Rock ‘n Roll. Dit voorjaar brengt Pichel zijn debuutalbum uit waarvan eerder al de singles Good Ol’ Loving (Radio Veronica Oorkonde) en I Wanna Boogie verschenen. Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett) neemt hij je mee terug in de tijd naar de jaren 60 en 70 om je op de meest respectvolle manier de STAX sound te laten her beleven.

Informatie

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 3 FEB 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Tickets kopen

TOONTJE LAGER
Vorige event
ABBA ROCKS (NIEUWE DATUM)
Volgende event