loading

PRESSURE COOKER

VORM IN ÉÉN DAG EEN BAND, SCHRIJF EEN NUMMER ÉN TREED OP!

Informatie Collapse

Datum
17 juni 2023

Open
08:00
Start
08:00


Altijd al in een band willen spelen, hou je wel van een uitdaging en ben je niet bang voor wat druk op de ketel? Op 17 juni organiseert De Kroepoekfabriek Pressure Cooker, de gelegenheid voor muzikanten om in één dag een band te vormen, een nummer te schrijven, én deze uit te voeren.

We laten je daarin natuurlijk niet zwemmen. Wij zorgen voor coaches die je op gang kunnen helpen, bijvoorbeeld met band coaching of songwriting. Maar uiteindelijk zal er een nummer opgevoerd moeten worden, of het nu af is of niet…

Een band vormen doe je op de dag zelf, door middel van speeddaten. Daarna zullen wij, met jouw voorkeuren in acht genomen, de bands samenstellen.

Wat we daarvoor van jou vragen is een aantal jaar ervaring (minimaal 2), met een mate van beheersing van je instrument die je in staat stelt mee te schrijven aan een nummer.

Omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel aanmeldingen er per instrument zullen binnenkomen, kunnen we helaas niet voor elke aanmelding een plek garanderen. Melden zich bijvoorbeeld 20 gitaristen aan, en maar 5 drummers, zullen we dus helaas een aantal gitaristen moeten teleurstellen. Laat dat je niet tegenhouden om je toch aan te melden, wij zullen de selectie zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk laten verlopen. En weet dat ook de minder ‘gangbare’ instrumenten welkom zijn!

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden. Het formulier sluit op 8 juni, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

Deelname kost €25,-, wat je pas hoeft af te rekenen als je gegarandeerd een plek hebt. De link om het bedrag te voldoen ontvang je tegelijk met het bericht dat je bent geselecteerd.
Natuurlijk zijn lunch en diner inbegrepen!

 

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.