loading
X-POSURE 2024


Ben jij die leergierige, nieuwe podiumkunstenaar en op zoek naar een podium voor jouw talent? Wordt het hoog tijd dat de wereld kennis maakt met jouw talent? Dan is showcase festival X-Posure misschien wel wat voor jou!

Wat is X-Posure?
X-Posure is een showcase festival voor podiumkunstenaars binnen verschillende disciplines. Tijdens X-Posure gaan we aan de slag met jouw act, krijg je advies van professionals én treedt je tijdens de showcase op voor sleutelfiguren uit de culturele sector. Denk aan scouts van festivals, podia en andere toffe organisaties die jou misschien wel héél graag willen laten optreden in hun zaal of je willen scouten voor een tof traject wat je nog weer een stapje verder brengt. Het kan zomaar zijn dat X-Posure voor jou een springplank is naar een grotere talentencompetitie zoals De Grote Prijs of Popronde. Een aantal X-Posure deelnemers gingen je al voor!

X-Posure
Vrijdagavond 19 april is De Kroepoekfabriek dé place to be voor talenten die graag meters willen maken, willen optreden én misschien wel een optreden in de macht willen slepen! De zaal zal gevuld zijn met familie, vrienden maar we hopen ook dat mensen uit de industrie die misschien nog wel op zoek zijn naar een act voor hun feest, evenement of festival, aanwezig zijn.

Voorafgaand krijgt iedere geselecteerde act meerdere workshops aangeboden zodat we er zeker van zijn dat ze vol zelfvertrouwen het podium bestijgen en zo hun beste optreden kunnen geven voor de camera’s. Deze workshops vinden plaats in de weken voorafgaand aan de opnamedag. Tijdens de workshops wordt er gewerkt aan podiumpresentatie, krijg je tips en tricks over jouw act of materiaal en wordt de showcase gefinetuned met een professional. Ook zorgen we er voor dat je met een professionele presskit de deur uit gaat. En als kers op de taart krijg je voor je optreden een gage zodat je dit kunt investeren in je act. Klinkt goed, toch?

Meedoen?
Te gek! Er zitten wel een paar voorwaarden aan vast:
– Jij bent ouder dan 12 jaar, en als je met een groep komt zijn je groepsleden dat ook.
– Je hebt een act waar geen dieren in voorkomen;
– Je bent beschikbaar op zondag 7 april, donderdag 18 april en vrijdag 19 april (data onder voorbehoud)
– Je bent enthousiast en leergierig en klaar om De Kroepoekfabriek op zijn kop te zetten;

Deelname aan X-Posure is helemaal gratis!

Inschrijven kan t/m 11 maart 2024 door onderstaand formulier in te vullen. Er is plaats voor +- 8 deelnemers. Let op! Niet iedereen die zich inschrijft is direct verzekerd van een plek.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven.