loading

Het Kroepoekteam bestaat uit 14 enthousiaste, parttime, vaste teamleden en daarnaast een groep gemotiveerde vrijwilligers. Deze ‘Kroe’ is van grote waarde voor ons poppodium. De Kroepoekfabriek kan immers niet zonder vrijwilligers bestaan; zij bemannen de bar, staan achter de licht- of geluidstafel, maken defoto’s of verkopen kaartjes in de kassa en spelen tegelijk een belangrijke rol in de productie en organisatie. Iedere vrijwilliger doet wat hij/zij het leukst vindt en waar hij/zij goed in is of beter in wil worden. Dat kan op verschillende manieren en op verschillende gebieden, namelijk binnen de Service Kroe, Foto Kroe en Techniek Kroe.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan! Kom bij de Kroe!

Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug…

  • Je doet hier op een relaxte plek werkervaring op binnen een door jou gekozen vakgebied, geleid door een van onze vaste teamleden. Dit gebeurt binnen een team van muziekliefhebbers;
  • Je leert nieuwe mensen kennen;
  • Je krijgt voor jouw gewerkte uren punten die je kunt gebruiken om drankjes mee te kopen, tickets mee aan te schaffen en om uit te geven aan andere leuke extra’s;
  • Je ontvangt uitnodigingen voor de jaarlijkse evenementen die exclusief voor de Kroe worden georganiseerd.

Wat kun je zoal doen en wat wordt er van jou verwacht?

Ben je benieuwd naar wat je zoal kan doen? En wil je weten wat er van je wordt verwacht? Lees dan verder.

We zijn ervan overtuigd dat goede regels en afspraken de teamgeest en het enthousiasme ten goede komen. Vrijwillig is niet vrijblijvend tenslotte. Zo verwachten we van je iedere maand een aantal uren maakt, tijdens producties en/of andere activiteiten voor De Kroepoekfabriek. Zo maken we begin oktober de roosters voor november, dus attenderen wij je erop dat het tijd is om (begin oktober) je beschikbaarheid in te vullen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen? Dan is er de mogelijkheid om met andere Kroeleden te ruilen, hier draag je zelf zorg voor.

In ruil voor jouw inzet krijg je verschillende extra’s. Zoals ook hier boven beschreven gaat dit over exclusieve evenementen voor de Kroe en de mogelijkheid om de punten voor jouw gewerkte uren te gebruiken voor gratis consumpties, entree en andere toffe extra’s.

VRAGEN?

Heb je vragen of wil je toch nog net even iets meer informatie? Neem dan gerust contact op met Adwin van Gerven, tijdens kantooruren via 010 – 445 55 80 of via [email protected].

AANMELDEN

Wil je je aanmelden, dan kan dit hieronder. We verwelkomen je met open armen!

  • Bij voorkeur je mobiele nummer.
  • Geef hier aan in welke tak van sport je mee wilt draaien. Meerdere keuzes zijn mogelijk.