/* Template Name: Zakelijk */ Verhuur | Poppodium De Kroepoekfabriek
loading
Verhuur

De Kroepoekfabriek huren? Dat kan, graag zelfs! Behalve een waanzinnig poppodium, is De Kroepoekfabriek een bijzondere en veelzijdige locatie voor je zakelijke doelen. Zoek je een locatie om te vergaderen, feesten, flexwerken of een ander zakelijk en/of cultureel Doel? De Kroepoekfabriek heeft een grote podiumzaal voor maximaal 300 personen (klik hier om binnen te kijken) en diverse multifunctionele ruimtes die gehuurd kunnen worden, plus een professioneel team dat graag meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie.

 

Wie gebruik maakt van de zakelijke diensten van De Kroepoekfabriek draagt bovendien direct bij aan het culturele programma. Dankzij onze zakelijke partners en verhuringen kan publiek hier blijven genieten van muziek en kunnen jonge/beginnende artiesten zich blijven ontwikkelen!

Qua samenwerking is ontzettend veel mogelijk! Hier zetten we graag de mogelijkheden op een rijtje. We leveren altijd maatwerk.

Meer informatie? Vraag middels onderstaand formulier een offerte aan. Geheel vrijblijvend!

 • Ben je op zoek naar een out-of-the-box vergaderlocatie? Dan is De Kroepoekfabriek de ideale plek: een frisse en informele locatie. We denken met je mee in de mogelijkheden voor catering, techniek, uitstraling en ontvangst. Daarnaast hebben we verschillende breakout rooms en is er gratis Wi-Fi.

 • Willen jullie als rocksterren trouwen op het podium van De Kroepoekfabriek, dan kan dat op dé plek waar bands als De Staat, Moke, Gruppo Sportivo, New Cool Collective en The Kik al eerder de sterren van de hemel hebben gespeeld! Op vrijdagen en zaterdagen is er tot 04.00 uur de mogelijkheid om jouw ideale bruiloft te vieren, op alle andere dagen heten we iedereen tot uiterlijk 01.00 uur van harte welkom. Naast dat we een officiële trouwlocatie zijn en je hier dus je ja-woord kan geven, is De Kroepoekfabriek dus sowieso de perfecte plek voor je trouwfeest. Een bruiloft of trouwfeest is altijd maatwerk: neem daarom vooral contact op, doe je verhaal en wij komen met een passende offerte.

 • Op zoek naar een toffe muzikale workshop voor je (school)klas of team? Dan kunnen we altijd een workshop op maat bieden! Ongeacht leeftijd of ervaringsniveau: voor je teambuilding, een dag vertier of portie cultuureducatie ben je bij De Kroepoekfabriek aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een workshop DJ, scratchen, zang of bandcoaching. Je kan via het formulier hieronder je offerte aanvragen.

 • Na je vergadering nog even doorborrelen? Wellicht toch dat bedrijfsjubileum vieren? Wordt je beste vriendin 30? ‘Feest’ is our middle name. Iets minder feestelijk en uitbundig, zoals een netwerkevent? Daar deinzen we niet voor terug, we helpen zelfs graag! We denken graag met je mee in de verschillende opties die we kunnen bieden, bijvoorbeeld door jouw feest aan te vullen met een band of DJ.

 • Semiprofessionele docenten opgelet! Zoek jij een partner voor het uitvoeren van jouw muzikale cursussen, workshops of muzieklessen? Dan is De Kroepoekfabriek misschien wel jouw ideale partner. Neem vooral contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kan een bericht sturen naar Noah@kroepoekfabriek.nl

  De Kroepoekfabriek is geschikt voor alles wat met popmuziek te maken heeft, waaronder muzieklessen, dj-workshops en concertfotografie. Onze muziekstudio en verschillende andere ruimtes zijn hiervoor bij uitstek geschikt.

 • Ben jij een harde werken op zoek naar een inspirerende werkplek? Zoek je een geschikte ruimte voor je coachingsessies? Zoek niet verder en kom eens langs! Dat kan eenmalig, maar ook vaker. We denken graag met je mee over een voordelig tarief.

 • Bands, artiesten en DJ’s kunnen tegen gunstige culturele tarieven gebruik maken van de muziekstudio.  De Kroepoekfabriek beschikt echter niet over oefenruimtes voor bands. Hiervoor verwijzen we je graag naar oefenruimtes in de regio, zoals De Muziekfabriek.

Verhuuraanvraag De Kroepoekfabriek.

Met dit formulier kunt u snel en gemakkelijk een verhuuraanvraag doen. Wij nemen na het indienen van de aanvraag contact met u op.
 • Laat dit veld leeg als dit niet van toepassing is.
 • Wij vragen om uw contactgegevens zodat wij u na uw offerte- of informatieaanvraag kunnen bereiken.
 • Vul hier in hoeveel gasten of deelnemers er bij uw evenement aanwezig zijn. Let op! De capaciteit van onze zaal is 300. In een zittende setting is dit 100.
 • Vul indien mogelijk meerdere opties in. De evenementen die op onze website zijn weergegeven bevatten geen externe evenementen of verhuringen. Het is dus mogelijk dat uw datum niet beschikbaar is.
 • Wanneer begint uw evenement en wanneer verwacht u dat het is afgelopen?
 • Waarvoor wilt u gebruikmaken van onze ruimte? Vul hier in wat uw evenement inhoudt. Graag vermelden of er een muzikant of band optreedt.
 • Heeft u zelf de benodigde apparatuur of wilt u dit bij ons afnemen? Wij beschikken over technische materialen maar ook over flipovers, een beamer en meubilair.
 • Catering tijdens uw evenement is mogelijk. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht, omdat De Kroepoekfabriek afhankelijk is van externe cateraars. We vragen onze cateraars altijd rekening te houden met dieetwensen en/of allergie. Let op! Bij het huren van een van onze ruimtes is het verplicht om dranken bij ons af te nemen. Eigen catering gewenst? Dat is altijd bespreekbaar.
 • Wij horen graag hoe u bij De Kroepoekfabriek terecht bent gekomen.