/* Template Name: Zakelijk */ Verhuur | Poppodium De Kroepoekfabriek
loading
Verhuur

De Kroepoekfabriek huren? Dat kan, graag zelfs! Behalve een waanzinnig poppodium, is De Kroepoekfabriek een bijzondere en veelzijdige locatie voor je zakelijke doelen. Zoek je een vergaderlocatie,  organisator, feestzaal, netwerkbron of een ZPP flexwerkplek? De Kroepoekfabriek heeft een grote podiumzaal en diverse multifunctionele ruimtes die gehuurd kunnen worden, plus een professioneel team dat graag meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie.

 

Wie gebruik maakt van de zakelijke diensten van De Kroepoekfabriek draagt bovendien direct bij aan het culturele programma. Dankzij onze zakelijke partners en verhuringen kan publiek hier blijven genieten van muziek en kunnen jonge/beginnende artiesten zich blijven ontwikkelen!

Qua samenwerking is ontzettend veel mogelijk! Hier zetten we graag de mogelijkheden op een rijtje. De genoemde prijzen betreffen indicaties, om je een idee te geven. Maar we leveren altijd maatwerk.

Meer informatie? Vraag middels onderstaand formulier een offerte aan. Geheel vrijblijvend!

 • vanaf 35 euro per persoon
  Voor je vergadering is De Kroepoekfabriek een frisse, informele plek. Toch een wat luxere uitstraling?
  Geen probleem, ook dat regelen we. Altijd inclusief onbeperkt koffie en thee, beamer met scherm flip-over, papier en WiFi.

 • prijs op aanvraag
  Dankzij onze bars, podium en hoge kwaliteit audioapparatuur is De Kroepoekfabriek heel erg geschikt voor jouw bruiloft! Naast dat we een officiële trouwlocatie zijn en je hier dus ook je ja-woord kan geven, is De KF sowieso de perfecte plek voor je trouwfeest. Bijkomend voordeel: je mag zelfs door tot 04.00 uur! Een bruiloft of trouwfeest is altijd maatwerk. Neem contact op, doe je verhaal en wij komen met een passende offerte.

 • vanaf 150 euro per uur
  Op zoek naar een toffe workshop voor je (school)klas, team of wil je eens wat nieuws proberen met je vrienden? Dan kunnen we altijd een workshop op maat bieden! Ongeacht leeftijd of ervaringsniveau: voor je teambuilding, een dag vertier of portie cultuureducatie ben je bij De Kroepoekfabriek aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een workshop DJ, scratchen, zang, bandcoaching of dans.

 • vanaf 20 euro p.p. bij een minimum van 30 personen (maximum: 300 personen)
  Na je vergadering nog even doorborrelen? Of een receptie? Wellicht toch dat bedrijfsjubileum vieren? ‘Feest’ is our middle name. Iets minder feestelijk en uitbundig, bijvoorbeeld een netwerkevent? Daar deinzen we niet voor terug, we helpen zelfs graag! Altijd inclusief zaalhuur, personeel en een hapje en drankje. Vrij aan te vullen met legio opties, zoals een band of dj.

 • prijs afhankelijk van de wensen.
  Een bijzonder diner in een bijzondere omgeving? Hoewel anderen je al voorgingen, ben je er nog steeds van verzekerd iets bijzonders te doen. Samen met onze culinaire partners zorgen wij voor iets unieks: een diner, lunch, brunch of ontbijt in een poppodium! Vanaf twee tot veertig personen. Prijs afhankelijk van de wensen; neem gerust contact op!

 • vanaf 25 euro per maand
  Jaarlijks trekt De Kroepoekfabriek meer dan 25.000 bezoekers uit de regio. En regelmatig zelfs daarbuiten. Ons publiek is divers, maar iedereen heeft een liefde voor muziek. Voldoende mogelijkheden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen dus! Neem gerust en vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 • vanaf 5 euro per uur, alleen voor (semi)professionele docenten
  Samen met KADE40, het kunstencentrum van Vlaardingen, geven we kunstvakdocenten een plek om les te kunnen geven. De Kroepoekfabriek is geschikt voor alles wat met popmuziek te maken heeft, waaronder muzieklessen, dj-workshops en concertfotografie. Onze muziekstudio en Studio 1 ( welke ingericht is als ruime dansstudio, met spiegelwanden) zijn hiervoor bij uitstek geschikt.

 • vanaf 40 euro per uur
  Met de ervaring en kennis van de professionals van De Kroepoekfabriek heb je iets waardevols in handen. Daarom kan je ons ook inhuren op het gebied van horeca, techniek, (event)organisatie en marketing. We helpen graag!

 • vanaf € 7,20 per uur
  Ben jij een harde werker op zoek naar een werkplek? Zoek niet verder en kom eens langs! Dat kan eenmalig, maar ook vaker. Kom je veel? Overweeg dan een van onze strippenkaarten en pak veel extra voordeel (vanaf €1,60 per strip).

 • Bands, artiesten en DJ’s kunnen tegen gunstige culturele tarieven gebruik maken van de muziekstudio.  De Kroepoekfabriek beschikt echter niet over oefenruimtes voor bands. Hiervoor verwijzen we je graag naar oefenruimtes in de regio, zoals De Muziekfabriek. De prijzen voor gebruik van de muziekstudio:

  • Huur muziekstudio inclusief DJ-set: €10,00 per uur (excl. 21% BTW)
  • Opnames muziekstudio: vanaf €150,00 (excl. 21% BTW)

Verhuuraanvraag De Kroepoekfabriek.

Met dit formulier kunt u snel en gemakkelijk een verhuuraanvraag doen. Wij nemen na het indienen van de aanvraag contact met u op.
 • Laat dit veld leeg als dit niet van toepassing is.
 • Wij vragen om uw contactgegevens zodat wij u na uw offerte- of informatieaanvraag kunnen bereiken.
 • Vul hier in hoeveel gasten of deelnemers er bij uw evenement aanwezig zijn. Let op! De capaciteit van onze zaal is 300. In een zittende setting is dit 100.
 • Vul indien mogelijk meerdere opties in. De evenementen die op onze website zijn weergegeven bevatten geen externe evenementen of verhuringen. Het is dus mogelijk dat uw datum niet beschikbaar is.
 • Wanneer begint uw evenement en wanneer verwacht u dat het is afgelopen?
 • Waarvoor wilt u gebruikmaken van onze ruimte? Vul hier in wat uw evenement inhoudt. Graag vermelden of er een muzikant of band optreedt.
 • Heeft u zelf de benodigde apparatuur of wilt u dit bij ons afnemen? Wij beschikken over technische materialen maar ook over flipovers, een beamer en meubilair.
 • Catering tijdens uw evenement is mogelijk. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Vul hier uw cateringwensen in. We houden altijd rekening met dieetwensen en/of allergie. Let op! Bij het huren van een van onze ruimtes is het verplicht om dranken bij ons af te nemen. Zelf eten meenemen? Geen probleem.
 • Wij horen graag hoe u bij De Kroepoekfabriek terecht bent gekomen.