loading
Dikke Vrienden

De Kroepoekfabriek houdt van zijn vrienden en is altijd in voor een grotere vriendenkring! Het is geen eenzijdige vriendschap, want als Dikke Vriend krijg jij veel voordeel! Het allerbelangrijkst: je draagt direct bij aan het muziekprogramma en het voortbestaan van De Kroepoekfabriek. Wij hebben jouw hulp keihard nodig in deze financieel spannende tijden. Jij bent dus onbetaalbaar! Enne… sowieso voelt het goed om je vriendenkring uit te breiden, toch?

DE VOORDELEN

Er zijn twee soorten vriendschappen: Dikke Vriend en Hele Dikke Vriend voor respectievelijk 25 euro en 50 euro per jaar. Elke vriendschap heeft zijn eigen pakket aan extra’s, waaronder vrijkaarten voor evenementen.

Als Dikke Vriend (25 euro per jaar) ontvang je:

  • Tot zes vrijkaarten per jaar voor een vette clubavond of concert naar keuze;
  • Een vernoeming op de Dikke Vriendenmuur in De KF en de website;
  • En natuurlijk eeuwige dank voor je steun!

Als Hele Dikke Vriend (50 euro per jaar) krijg je:

  • Alle bovenstaande voordelen van een Dikke Vriendschap, plus:
  • Vier extra vrijkaarten per jaar voor een steengoed concert of clubavond (dus een totaal van tien vrijkaarten);
  • Een korting van 10% op de podiumzaalhuur voor je eigen evenement (met een minimum van drie uur).

Vrijkaarten bestellen gaat overigens als volgt: elk kwartaal selecteren wij vier evenementen voor elke vriendschap waar je vrijkaarten voor mag aanschaffen. Je ontvangt een persoonlijk mailtje met het overzicht, waarna je zelf via onze website de tickets kosteloos kan bestellen. Voor alle andere extra’s houden we ook via e-mail contact met je.

BETALING

Interesse en wil je meteen Dikke Vriend worden? Dat kan op twee manieren.

  1. DAT KAN HIER! Het werkt hetzelfde als het kopen van een kaartje voor een evenement. Je e-ticket is vervolgens je bewijs van betaling. Wij controleren wekelijks wie onze nieuwe vrienden zijn (oftewel: wie een ticket gekocht hebben) en nemen dan contact met je op via e-mail.
  2. Je kan je Vriendschap van je keuze ook direct aanschaffen in combinatie met een ticket voor een evenement. De prijs hiervan is altijd de entreeprijs in kwestie vermeerderd met 25 of 50 euro, afhankelijk van het soort Vriendschap. De Vriendschap gaat dan in op de datum waarop je het ticket hebt gekocht.

Wanneer je Vriendschap dreigt te verlopen of is verlopen, ontvang je van ons een mailtje. Je kan dan zelf beslissen of je je Vriendschap wilt verlengen. Zo ja, dan is het een kwestie van eenvoudig opnieuw een kaartje bestellen, net zoals toen je Vriend werd. Wil je niet verlengen? Geen probleem, dan hoef je niets te doen.

BEDANKT!

De Kroepoekfabriek bedankt de volgende Vrienden voor hun steun:

E. Born, E.J De Wit, I. Dickhoff, A. Ensel, L. Grootveld, C. Holierhoek-Roks, I. Klok, J. Lauritzen, J. Muis, F. Nolet, T. Paffen, G. Reijs, R. Simons, S. van der Hoeff, D. Van Kooten, J. Van Kooten, B. Van Raaijen