loading
Sponsors

De Kroepoekfabriek zou niet bestaan zonder speciale bijdragen van een sponsors en partners. Dankzij de waarde die deze bedrijven hechten aan onze missie en visie, kan De Kroepoekfabriek aanbieden waar we voor staan.

Er zijn een aantal organisaties en stichtingen die structureel of incidenteel bijdragen aan de activiteiten van De Kroepoekfabriek: Gemeente Vlaardingen, Inbev, Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen en De Groot Fonds. Maar er zijn meerdere manieren om De KF te steunen!

De Club van 200

De Club van 200 is een bijzondere club met straks 200 betrokken bedrijven en particulieren, die samen een netwerk vormen en die ieder een bedrag doneren aan De Kroepoekfabriek, Stadsgehoorzaal óf allebei. Het bedrag om De Kroepoekfabriek te steunen is jaarlijks €200 (ex. BTW). Deze bijdrage ondersteunt de projecten en optredens binnen De Kroepoekfabriek die talentontwikkeling bevorderen. Zo kunnen we nieuwe en/of jonge muzikanten blijven helpen bij het maken van stappen in hun carrière! Lees meer over de Club van 200 en de bijkomstige voordelen op deze pagina

Lijkt het je als ondernemer wel wat om je aan te sluiten bij deze bijzondere steunpilaar van De KF? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Bart van Dorp via bart[at]kroepoekfabriek.nl of bel hem op 010-4455580. Benieuwd wie er momenteel zitting nemen in De Rijsttafel? Kijk dan even hier.

Dikke Vrienden
Onze (Hele) Dikke Vrienden zijn individuele particulieren die De Kroepoekfabriek steunen met een vast bedrag per jaar. Daar krijgen zij vele voordelen voor terug, zoals gratis toegang, een speciale borrel en een feest. Dikke Vriend worden? Dat kan hier.

Andere sponsors
Steun je de missie en visie van De Kroepoekfabriek en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor speciale sponsoring die voor beiden partijen een win-win situatie oplevert? Dan raden we je aan contact op te nemen met, wederom,  Bart van Dorp via bart[at]kroepoekfabriek.nl of op 010-4455580.