loading

Het Kroepoekteam bestaat uit 13 enthousiaste, parttime en vaste teamleden en een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Deze ‘Kroe’ is van grote waarde voor ons poppodium. De Kroepoekfabriek kan immers niet zonder vrijwilligers bestaan; zij spelen een belangrijke rol in de productie en organisatie. Iedere vrijwilliger doet wat diegene het leukst vindt en kan op andere vlakken ervaring opdoen. Dat kan als Service Kroe, Foto Kroe, DJ Kroe en Techniek Kroe.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dit kan je doen als vrijwilliger

Binnen ons team van vrijwilligers zijn er meerdere rollen waar verschillende verantwoordelijkheden bij komen kijken.

 • Als Service Kroe zorg je er voor dat bezoekers tijdens een evenement goed geholpen worden aan de ticketkassa, jassen veilig opgeborgen worden in de garderobe en het bestellen van een drankje aan de bar goed en snel gaat!
 • De Foto Kroe zorgt er voor dat er van ieder evenement mooie foto’s worden gemaakt en krijgt hulp van ervaren fotografen om hier nóg beter in te worden.
 • Als je onderdeel bent van de Techniek Kroe dan sta je achter de geluidstafel, lichttafel of ren je je rot als stagehand. Voor alle rollen geldt: Heb je nog niet zo heel erg veel ervaring? Dan zorgen wij er voor dat je deze ervaring kunt opdoen in de rol waar je interesse in hebt.
 • Wil je draaien als opwarmer en afsluiter bij onze evenementen? Dan is de DJ Kroe iets voor jou! We hebben evenementen binnen meerdere genres, dus onze pool is nooit vol.

Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug:

 • Je doet hier op een relaxte plek werkervaring op binnen een door jou gekozen vakgebied, geleid door een van onze vaste teamleden. Dit gebeurt binnen een team van muziekliefhebbers;
 • Je leert nieuwe mensen kennen;
 • Je krijgt voor jouw gewerkte uren punten die je kunt gebruiken om drankjes mee te kopen, tickets mee aan te schaffen en om uit te geven aan andere leuke extra’s;
 • Je ontvangt uitnodigingen voor de jaarlijkse evenementen die exclusief voor de Kroe worden georganiseerd.

Wat verwachten we van jou?

We zijn ervan overtuigd dat goede regels en afspraken de teamspirit en het enthousiasme ten goede komen. Vrijwillig is niet vrijblijvend tenslotte. Zo verwachten we van je dat je iedere maand een minimum aantal uren maakt, tijdens producties en/of andere activiteiten van De Kroepoekfabriek. We maken de roosters een maand voorafgaand aan een evenement, in oktober maken we bijvoorbeeld de roosters voor november. Daarom is het belangrijk dat je je beschikbaarheid op tijd doorgeeft. Hier herinneren we je aan als dat nodig is. Mocht je toch je dienst niet kunnen draaien? Misschien wil een ander Kroe-lid met je ruilen. Je bent hier wel zelf verantwoordelijk voor.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je toch nog net even iets meer informatie? Neem dan gerust contact op met Adwin van Gerven, tijdens kantooruren via 010 – 445 55 80 of via [email protected].

Ik wil bij de Kroe! Wat nu?

Aanmelden als vrijwilliger kan hieronder. We nemen na je aanmelding contact op en maken graag een afspraak om een bakkie te doen.
Dan sta je binnen no time zelf te knallen tijdens een evenement!

 • Bij voorkeur je mobiele nummer.
 • Geef hier aan in welke tak van sport je mee wilt draaien. Meerdere keuzes zijn mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.