loading

Het Kroepoekteam bestaat uit negen enthousiaste, parttime, vaste teamleden en daarnaast een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Deze ‘Kroe’ is van grote waarde voor ons poppodium. De Kroepoekfabriek kan immers niet zonder vrijwilligers bestaan; zij bemannen de bar, de kassa en de garderobe en spelen tegelijk een belangrijke rol in de productie en organisatie. Iedere vrijwilliger doet wat hij/zij het leukst vindt en waarin hij/zij goed in is of beter in wil worden. Dat kan op verschillende manieren en op verschillende gebieden, namelijk binnen de Service Kroe, Foto Kroe en Techniek Kroe.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan! Kom bij de Kroe!

Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug…

  • Je doet hier op een relaxte plek werkervaring op binnen een gezellig team van muziekliefhebbers;
  • Je leert leuke nieuwe mensen kennen;
  • Je krijgt per gewerkte dienst gratis toegang voor jou en een vriend(in) bij concerten en evenementen van De Kroepoekfabriek en per gewerkte dienst een aantal gratis consumptiemuntjes;
  • Je ontvangt uitnodigingen voor de Kroeborrels en Kroeparty’s die per jaar worden georganiseerd.

Wat kun je zoal doen? Wat levert het op?

Ben je benieuwd naar wat je zoal kan doen? En wil je weten wat er van je wordt verwacht en wat je terugkrijgt in ruil voor je inzet? Lees dan goed mee!

We zijn ervan overtuigd dat goede regels en afspraken de teamgeest en het enthousiasme ten goede komen. Vrijwillig is niet vrijblijvend tenslotte. Zo verwachten we van je dat je gemiddeld tenminste tweemaal per maand bereid bent om te werken en dat je netjes op tijd komt. Ook is het belangrijk dat je goed je beschikbaarheid aangeeft. Zo maken we begin oktober de roosters voor november, dus attenderen wij je erop dat het tijd is om (begin oktober) je beschikbaarheid in te vullen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, dan is er de week nadat de eerste versie van het rooster online komt ruimte om je alsnog af te melden. Daarna is er de mogelijkheid om met andere Kroeleden te ruilen.

In ruil hiervoor krijg je eens per jaar een BarbeKroe, een teamuitje naar een concert in een ander poppodium voor de harde werkers, opleidingen (bijvoorbeeld Sociale Hygiene, BHV of een cursus horecaportier), per gewerkte dienst gratis toegang voor jou en een vriend(in) en consumptiemunten die je hier in je vrije tijd kan besteden. Niet alleen aan drankjes, je kan er bijvoorbeeld een workshop (deels) mee betalen.

VRAGEN?

Heb je vragen of wil je toch nog net even iets meer informatie? Neem dan gerust contact op met Odair Brito, tijdens kantooruren via 010 – 445 55 80 of via odair@kroepoekfabriek.nl.

AANMELDEN

Wil je je aanmelden, dan kan dit hieronder. We verwelkomen je met open armen!

 

 

  • Bij voorkeur je mobiele nummer.
  • Geef hier aan in welke tak van sport je mee wilt draaien. Meerdere keuzes zijn mogelijk.