loading
Kortingen

De Kroepoekfabriek accepteert een aantal kortingspassen:

 • CJP Cultuurkaart
 • Rotterdampas
 • Dikke Vriendenkorting
 • Podium Cadeaukaart
 • De Vlaardingse Cadeaubon

Voor alle kortingen geldt: alleen bij niet-uitverkochte evenementen.

 

CJP Cultuurkaart

De Kroepoekfabriek is acceptant van de CJP Cultuurkaart. CJP tickets worden verkocht aan de deur tijdens evenementen. De CJP korting is niet geldig voor workshops. Ook hierbij geldt dat je in bezit moet zijn van een geldige CJP-pas.

 • De algemene CJP-pas

  Met een algemene CJP-pas krijg je 20% korting op je ticket (op het bedrag exclusief de servicekosten). Deze korting is alleen aan de deur verkrijgbaar met uitzondering van uitverkochte concerten. Gemiddeld scheelt deze korting jou €2,50 per ticket. Mooi meegenomen toch?
 • CJP Cultuurkaart met tegoed
  Heb jij via je school een Cultuurkaart met tegoed gekregen? Dan kun je bij elk gekozen concert deze korting pinnen bij de kassa aan de deur. Het bedrag dat op je pasje staat is dan jouw korting. Ook deze korting kan alleen aan de deur worden gegeven en geldt dus niet bij uitverkochte concerten. Het verschilt per school hoeveel tegoed er op de kaart staat.
 • CJP Cultuurkaart zonder tegoed
  Voor deze pas geldt hetzelfde als de algemene CJP-pas.
 • CJP Docentenkaart

  Met een CJP Docentenkaart kun je als docent van een school ervoor kiezen om met je klas een leuke workshop te volgen of zelfs een concert bij te wonen. Allemaal mogelijk, uiteraard in overleg. Neem even contact op via [email protected] of 010-4455580 (maandagt/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).

Rotterdampas

Als pashouder ontvang je 25% korting op de deurprijs (exclusief administratiekosten). Dit geldt alleen voor clubavonden en concerten, niet voor de workshops. Deze korting geldt alleen voor kaarten aan de deur (niet in de voorverkoop). Je krijgt de korting uitsluitend op vertoon van je geldige Rotterdampas.

Dikke Vriendenkorting

De leukste en beste korting krijg je als je Dikke Vriend bent van De Kroepoekfabriek! Voor een bedrag van 25 of 50 euro per jaar ben je Dikke of Hele Dikke Vriend. Daarvoor krijg je minimaal vier keer per jaar gratis toegang tot een concert van jouw keuze voor jezelf en een vriend(in), kom je op de Dikke Vriendenmuur en zijn er nog meer toffe extra’s! Enthousiast? Kijk dan even hier.

Dikke Vriendschappen zijn voor iedereen verkrijgbaar. Selecteer bij het kopen van tickets voor een event een ticket met een Dikke Vriendschap en of koop je Vriendschap apart (d.w.z. zonder entree voor een evenement).

Podium Cadeaukaart

Met je Podium Cadeaukaart ben je hier aan het juiste adres! Het tegoed op je kaart kan je hier inwisselen voor een ticket. Aanschaf en inwisselen kan alleen bij de kassa, niet online.

 

 

Algemene Voorwaarden en disclaimer
De Kroepoekfabriek hanteert de algemene voorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals. Deze zijn hier te vinden. De Kroepoekfabriek besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De Kroepoekfabriek is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet of technische storingen. Alle informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. De Kroepoekfabriek behoudt het recht om handelingen die zijn voltrokken aan de hand van foutieve informatie, ongedaan te maken.