loading
Kortingen

De Kroepoekfabriek accepteert een aantal kortingspassen:

 • Raboledenkorting
 • CJP Cultuurkaart
 • Rotterdampas
 • Polderpoort Goldcard
 • Dikke Vriendenkorting
 • Podium Cadeaukaart (PoKaDoKa)

Voor alle kortingen geldt: alleen bij niet-uitverkochte evenementen.

 

Raboledenkorting

Rabobank Rotterdam is sinds onze opening in 2011 onze trotse hoofdsponsor. Dat levert niet alleen De KF voordeel op, maar ook alle 40.000 leden van Rabobank Rotterdam. Leden van Rabobank Rotterdam krijgen namelijk maar liefst 50% korting op een ticket, zowel in de voorverkoop als aan de deur. Deze korting geldt voor één persoon per evenement en is persoonsgebonden. De korting van 50% wordt berekend over de entreeprijs exclusief 1 euro servicekosten.

Lid worden

Vanaf onze opening en om de Kroepoekfabriek een extra “opstart” steuntje in de rug te geven, gold de sponsoring voor alle klanten van de Rabobank, ongeacht de locatie waar je bankierde. Vanaf augustus 2016 heeft Rabobank Rotterdam besloten haar sponsoring te verlengen, maar  met de voorwaarde dat je lid moet zijn van Rabobank Rotterdam om in aanmerking te komen voor de 50% korting.

Hiermee wil de bank haar klanten de mogelijkheid bieden gratis lid te worden van de bank en op deze manier gebruik te kunnen maken van vele aanbiedingen, informatie en ledenevenementen uit haar Ledenwaarderingsprogramma, waar de Rabokorting er een van is. Daarnaast beslissen leden mee over de koers van de Rabobank. De Rabobank heeft namelijk geen aandeelhouders, maar leden. Om lid te worden hoef je enkel klant te zijn bij de Rabobank en dit formulier in te vullen. Op de pagina kun je, als klant van Rabobank Rotterdam, makkelijk en snel je lidmaatschap aanvragen en krijg je direct je inloggegevens en digitale Ledenpas in een mail toegestuurd.

De voorwaarden voor een korting zijn dus als volgt:

 1. je bankiert bij Rabobank Rotterdam;
 2. je bent lid bij Rabobank Rotterdam;
 3. je staat in ons systeem aangemerkt als rechthebbende op de Raboledenkorting.

Korting krijgen

Bij aankopen via internet: om vervolgens in ons systeem aangemerkt te worden voor de korting, kan je contact opnemen middels een mailtje ([email protected]). Geef hierin je voor- en achternaam en e-mailadres aan en stuur een scan/foto van je bewijs van lidmaatschap mee. Wij merken je aan en bevestigen het als alles in orde is. Vanaf dat moment kan je gebruik maken van de korting bij een bestelling via internet.

Bij de deurkassa: om de korting aan de deur te mogen ontvangen, dien je je bewijs van lidmaatschap en een ID-bewijs te kunnen tonen.

CJP Cultuurkaart

De Kroepoekfabriek is acceptant van de CJP Cultuurkaart. CJP tickets worden verkocht aan de deur tijdens evenementen. De CJP korting is niet geldig voor workshops. Ook hierbij geldt dat je in bezit moet zijn van een geldige CJP-pas.

 • De algemene CJP-pas

  Met een algemene CJP-pas krijg je 20% korting op je ticket (op het bedrag exclusief de servicekosten). Deze korting is alleen aan de deur verkrijgbaar met uitzondering van uitverkochte concerten. Gemiddeld scheelt deze korting jou €2,50 per ticket. Mooi meegenomen toch?
 • CJP Cultuurkaart met tegoed
  Heb jij via je school een Cultuurkaart met tegoed gekregen? Dan kun je bij elk gekozen concert deze korting pinnen bij de kassa aan de deur. Het bedrag dat op je pasje staat is dan jouw korting. Ook deze korting kan alleen aan de deur worden gegeven en geldt dus niet bij uitverkochte concerten. Het verschilt per school hoeveel tegoed er op de kaart staat.
 • CJP Cultuurkaart zonder tegoed
  Voor deze pas geldt hetzelfde als de algemene CJP-pas.
 • CJP Docentenkaart

  Met een CJP Docentenkaart kun je als docent van een school ervoor kiezen om met je klas een leuke workshop te volgen of zelfs een concert bij te wonen. Allemaal mogelijk, uiteraard in overleg. Neem even contact op met Elroy Timmermans via [email protected] of 010-4455580 (dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur).

Rotterdampas

Als pashouder ontvang je 25% korting op de deurprijs (exclusief administratiekosten). Dit geldt alleen voor clubavonden en concerten, niet voor de workshops. Deze korting geldt alleen voor kaarten aan de deur (niet in de voorverkoop). Je krijgt de korting uitsluitend op vertoon van je geldige Rotterdampas.

Polderpoort Goldcard

Ben jij een trotse bezitter van een Polderpoort Goldcard? Op vertoon van je Goldcard krijg je aan de deur je tweede ticket gratis. Ofwel: tweehalen, eentje betalen. De Goldcard-korting is alleen geldig bij ticketverkoop aan de deur en is niet online te verkrijgen.

Dikke Vriendenkorting

De leukste en beste korting krijg je als je Dikke Vriend bent van De Kroepoekfabriek! Voor een bedrag van 25 of 50 euro per jaar ben je Dikke of Hele Dikke Vriend. Daarvoor krijg je minimaal vier keer per jaar gratis toegang tot een concert van jouw keuze voor jezelf en een vriend(in), kom je op de Dikke Vriendenmuur en zijn er nog meer toffe extra’s! Enthousiast? Kijk dan even hier.

Dikke Vriendschappen zijn voor iedereen verkrijgbaar. Selecteer bij het kopen van tickets voor een event een ticket met een Dikke Vriendschap en of koop je Vriendschap apart (d.w.z. zonder entree voor een evenement).

Podium Cadeaukaart (PoKaDoKa)

Met je PoKaDoKa ben je hier aan het juiste adres! Het tegoed op je kaart kan je hier inwisselen voor een ticket, of je kan hier je PoKaDoKa aanschaffen. We hebben zelfs een KF PoKaDoKa te koop. Aanschaf en inwisselen kan alleen bij de kassa, niet online.

 

 

Algemene Voorwaarden en disclaimer
De Kroepoekfabriek hanteert de algemene voorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals. Deze zijn hier te vinden. De Kroepoekfabriek besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De Kroepoekfabriek is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet of technische storingen. Alle informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. De Kroepoekfabriek behoudt het recht om handelingen die zijn voltrokken aan de hand van foutieve informatie, ongedaan te maken.