loading
Zakelijk

De Kroepoekfabriek huren? Dat kan! Behalve ‘slechts’ een poppodium is De Kroepoekfabriek een bijzondere en veelzijdige locatie voor je zakelijke doelen. Zoek je een vergaderlocatie, marketinginstrument, organisator, feestzaal , netwerkbron of een ZPP flexwerkplek? De Kroepoekfabriek heeft een grote podiumzaal en diverse multifunctionele ruimtes die gehuurd kunnen worden, plus een professioneel team dat graag meedenkt op alle vlakken, van programma invulling tot communicatie. Wie gebruik maakt van de zakelijke diensten van De Kroepoekfabriek draagt bovendien direct bij aan het culturele programma. Dankzij onze zakelijke partners kan publiek hier blijven genieten van muziek en kunnen jonge/beginnende artiesten zich blijven ontwikkelen!

Qua samenwerking is ontzettend veel mogelijk! Hier zetten we graag de mogelijkheden op een rijtje. De genoemde prijzen betreffen indicaties, om je een idee te geven. Maar we leveren altijd maatwerk. Meer informatie? Neem gerust eens (geheel vrijblijvend) contact op met onze collega Martin van der Meer of via 010-4455580.

KF’s Verhuur Menukaart

 • WORKSHOPS / TEAMBUILDING
  Vanaf 150 euro per uur.
  Op zoek naar een toffee workshop voor je (school)klas, team of wil je eens wat nieuws proberen met je vrienden? Dan kunnen we altijd een workshop op maat bieden! Ongeacht leeftijd of ervaringsniveau: voor je teambuilding, een dag vertier of portie cultuureducatie ben je bij De Kroepoekfabriek aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een workshop DJ, scratchen, bandcoaching, dans of zang!
 • VERGADERARRANGEMENTEN
  Vanaf 35 euro per persoon.
  Voor je vergadering is De Kroepoekfabriek een frisse, informele plek. Toch een wat luxere uitstraling? Geen probleem, ook dat regelen we. Altijd inclusief onbeperkt koffie en thee, beamer met scherm flip-over, papier en WiFi.
 • NETWERKBORRELS & FEESTEN
  Vanaf 20 euro p.p. bij een minimum van 30 personen.
  Na je vergadering nog even doorborrelen? Of een receptie? Wellicht toch dat bedrijfsjubileum vieren? Feest is our middle name. Iets minder feestelijk en uitbundig, bijvoorbeeld een netwerkevent? Daar deinzen we niet voor terug, we helpen zelfs graag!
  Altijd inclusief zaalhuur, personeel en een hapje en drankje. Vrij aan te vullen met legio opties, zoals een band of dj.
 • CULINAIR GENIETEN
  Prijs afhankelijk van de wensen.
  Een bijzonder diner in een bijzondere omgeving? Hoewel anderen je al voorgingen, ben je er nog steeds van verzekerd iets bijzonder te doen. Samen met onze culinaire partners zorgen wij voor iets unieks: een diner, lunch, brunch of ontbijt in een poppodium! Vanaf twee tot veertig personen. ; neem gerust contact op!
 • PERSONEEL OP MAAT
  Vanaf 40 euro per uur.
  Met de ervaring en kennis van de professionals van De Kroepoekfabriek heb je iets waardevols in handen. Daarom kan je ons ook inhuren op het gebied van horeca, techniek, (event)organisatie en marketing. We helpen graag!
 • FLEXWERKPLEK
  Vanaf  7,20 euro per uur.
  Ben jij een harde werker op zoek naar een werkplek? Zoek niet verder en kom eens langs! Dat kan eenmalig, maar ook vaker. Kom je veel? Overweeg dan een van onze strippenkaarten en pak veel extra voordeel (vanaf €1,60 per strip)
  Vaker een ruimte huren in de KF? Koop een strippenkaart!

 

VOOR BANDS/ARTIESTEN/DJ’S
Bands, artiesten en DJ’s kunnen tegen gunstige culturele tarieven gebruik maken van de muziekstudio en de Kroezer, de KF bus. Bijvoorbeeld om naar dat optreden aan de andere kant van de provincie of zelfs het land te geraken. De prijzen:

 • Huur Kroezer: €4 per uur + €0,20 per km (excl. 21% BTW)
 • Huur muziekstudio inclusief DJ-set: €10,00 per uur (0% BTW)
 • Opnames muziekstudio: vanaf €150,00 per dagdeel (excl. 21% BTW, incl. technicus)