loading


50e SPONSOR VOOR DE KF! di maart 12 2013

 

Al vanaf de opening in september 2011 zoekt De Kroepoekfabriek naar manieren om ook zelf geld binnen te halen. Dit met het oog op de ingezette bezuinigingen. Ons doel is, om met 25 procent subsidie het programma voor jongeren en talenten te financieren en de overige 75 procent zelf te dekken. Dit, door een stevig concertprogramma voor álle liefhebbers van live muziek, het betrekken van leuke sponsors en door De Kroepoekfabriek regelmatig te verhuren aan bedrijven. En deze week is weer een mijlpaal behaald, de 50ste sponsor is aangeschoven bij het poppodium… PwC, welkom bij de club!

Alhoewel het programma goed aanslaat bij de liefhebbers van live muziek en de bezoekersaantallen nog steeds stijgen, hebben we ook te maken gekregen met een bezuinigingsmaatregel van de gemeente van maar liefst 60 procent! Dat is een flinke kluif en het mag duidelijk zijn dat we ons grote zorgen maken over de gevolgen. Toch zijn we ervan overtuigd dat we met het team, de vrijwillige Kroe en ons netwerk enorm veel kracht in huis hebben om in de bezuinigingen mee te denken. Tot op zekere hoogte.

VOLOP PLANNEN!
Maar, zoals directeur Renske het treffend omschrijft: “We moeten bekennen dat bovengenoemde narigheid ons ook iets heeft opgeleverd… namelijk volop plannen en mooie initiatieven!”
Zo organiseren we 28 juni een heuse bandwedstrijd voor bedrijven, genaamd Band Company. De inschrijving is inmiddels gestart. Daarnaast staat De Rijsttafel, onze ondernemende vriendengroep, in volle bloei. Met maar liefst 23 regionale bedrijven die samen beslissen waar hun sponsorgeld aan uit wordt gegeven, tijdens het jaarlijkse Rijsttafelfeest. Veel carrièretijgers, vergaderfans, ondernemers, avontuurbestuur, teamspelers, vakidioten, teamspelers en eindbazen hebben de mogelijkheden van De Kroepoekfabriek inmiddels ook ontdekt, als het gaat om hun bedrijfsfeest, vergadering of presentaties.
Met iedere euro die De KF daaraan overhoudt, kunnen we weer een concert programmeren of nieuw talent een plek geven!

VERDER…
En verder? Bereiden we ons voor op een goed jaar vol mooie concerten, van zowel grote namen als regionale helden. Ook zijn we bezig met de voorbereidingen om De Kroepoekfabriek te splitsen in een Stichting voor de culturele activiteiten en een BV voor de commerciële activiteiten, die het verlies van de stichting kan dekken. Tot slot kan iedereen zo rond de zomer ook ‘Dikke Vriend’ worden van De Kroepoekfabriek, want dan lanceren we het gloednieuwe Vrienden Van-programma, met mooie vriendschappen en bijzondere tegenprestaties.

Kortom, De KF zit niet stil. We zullen jullie op de hoogte houden van alle vorderingen! Voor nu grote dank aan Ada More, Albert Heijn, Bankok Thai Tip, Bloemsierkunst Jac. Verkuil, Bluestar Security, Brand, Broek & Erkens, C1000 – Wuijts, Cateringservice de Culinair, D&S Makelaars, Delta Hotel, Deltaport Donatiefonds, Dijkshoorn Euromovers, Dj Okkie, Dorzo – Renault/Nissan Vlaardingen, DSW Zorgverzekeraar, Duifhuijsen Zonwering, E-Heroes, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Fonds voor Podiumkunsten, Fontijne Advocaten, Fundament Financiële Dienstverlening, Gemeente Vlaardingen, Gestaltung, GW Makelaars, Het Bureau Welzijns Projecten/Jongerenwerk, Hooymeijer, Hulskamp Audiovisueel, Inbev, Intau, Irado, Job Dura Fonds, Kloet Onderhoud, Knaap Horeca, Maes Notaris, Mondt Adviesgroep, Peitsman Licht en Geluid, Price Waterhouse Coopers, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank, Rotaryclub Vlaardingen, Shipmate, Stichting Samenwerking, Stickit, Struijs Glas- & Gevelreinigingsbedrijf B.V., Thuis Makelaardij, Veerplein 18, Vopak, Voscon, Waterweg Wonen & Wende Advies