loading


Aangenaam… De Kroezer! do juni 28 2012

Vanaf vandaag is De Kroepoekfabriek in het bezit van een superstoere, vrolijke, eigenwijze, herkenbare doch degelijke Kroepoek Bus! Een bus die meer live muziek in de stad brengt, omdat we goedkoper en sneller met onze apparatuur en kroe naar de kroegen en scholen in de regio kunnen voor live optredens, die de samenwerking in de stad bevordert, omdat we met leuke ruilacties de bus kunnen uitlenen aan goede (culturele) initiatieven die kosten kan besparen voor buitenevenementen, die het promoteam kan gebruiken om de regio te vertellen over de evenementen en die er natuurlijk voor zorgt dat De Kroepoekfabriek zichtbaar is en blijft in de regio. En die ervoor zorgt dat jonge artiesten de kans krijgen om door te breken in het land, omdat ze betaalbaar kunnen touren in de regio!

De Kroezer is 100% gesponsord door twintig bedrijven!!! Dit zijn alle bedrijven die hebben meegeholpen:
Als eerste de tien leden van De Rijsttafel, onze ondernemende vriendengroep, zie https://kroepoekfabriek.nl/netwerk/de-rijsttafel/waarom-de-rijsttafel/. Dankzij hun bijdrage konden we de bus aanschaffen!
De bus zelf is deels aangeboden door Dorzo Renault/Nissan Vlaardingen.
De Vlaardingse Rotary heeft ook een aardige duit in de zak gedaan, waarvoor dank! Verder staan op de achterzijde allemaal stickers van bedrijven, dankzij wie we het gebruik gedurende het jaar kunnen financieren:
– Bloemsierkunst Jac. Verkuil, www.jacverkuil.nl
– Bluestar Security, www.bluestar-security.nl
– Cateringservice de Culinair, www.cateringservicedeculinair.nl
– Dj Okkie, www.okkie.net
– Duifhuijsen Zonwering, www.duifhuijsenmontage.nl
– Fundament Financiële Dienstverlening, www.fundament-advies.nl
– GW Makelaars, www.gwmakelaars.nl
– Het Bureau Welzijns Projecten/Jongerenwerk, www.hbwp.nl
– Knaap Horeca, www.knaaphoreca.nl
– Peitsman Licht en Geluid, www.peitsman.com
– Rabobank, www.rabobank.nl/bedrijven/lokalebanken/schiedam-vlaardingen/
– Stickit, www.stickit.info
– Thuis Makelaardij, www.makelaardij-thuis.nl
– Voscon, www.voscon.nl
– Waterweg Wonen, www.waterwegwonen.nl

De bus is ontworpen door Yoe San en Maud van Unit 20 uit Rotterdam en de bestickering is met enorme toewijding gedaan door Daniel en Irene van Sticikit.info!
Er zijn trouwens voor dit jaar nog een aantal plekken op de bus te koop a € 200,00 per jaar. Wie een leuk bedrijf kent of bezit, welkom!!!

ToetToeoeoeoeett!!!