loading
Aanmelden Workshop Wensen & Grenzen

Workshop Wensen & Grenzen

Deze workshop, in samenwerking met De Stadsgehoorzaal, is kosteloos te volgen. Het onderwerp is heel actueel en we hopen dat het deelnemen aan de workshop bijdraagt aan een fijne werkomgeving, je goed voelen in De Kroepoekfabriek, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Workshop Wensen & Grenzen, over sociale veiligheid en eigen grenzen aangeven
In deze workshop gaat het over veiligheid en grenzen stellen. Belangrijke thema’s waar je veel over gaat leren, en ook mee gaat oefenen. Zo leer je je weerbaar opstellen!

Wat komt er allemaal aan bod?
Allereerst verkennen we het begrip sociale veiligheid. Wat betekent dit nu precies en hoe is het voor jou? Daarna kijken we naar het belang van het stellen van grenzen en hoe het kan komen dat dit best een lastige persoonlijke kluif is. En hoe hier dan mee om te gaan.
Daarna ga je je eigen persoonlijke alarmbel ontdekken voor een “niet-pluis situatie”. Tenslotte leer je hoe je duidelijk en krachtig je eigen grenzen aangeeft met oog voor de onderliggende relatie. Hierbij hebben we aandacht voor verbaal en non-verbaal gedrag.
Kortom: een krachtige workshop die jou steviger in je schoenen laat staan! Leerzaam voor tijdens je diensten bij De Kroepoekfabriek, maar ook daarbuiten!

Meld je snel aan en wees verzekerd van je deelname.

Onthoud je wel om de datum in je agenda op te schrijven? Erg zonde als je moet cancelen, ook in verband met de voorbereidingen aan deze zijde van de lijn. Mocht je je toch willen afmelden, mail Adwin dan eventjes (adwin[at]kroepoekfabriek.nl).

Tot dan!