loading


ACTIE: EEN VRIEND VOOR EEN VRIEND vr maart 31 2017

De Kroepoekfabriek gaat de samenwerking aan met rijschool Marcel van Dijk. We hebben natuurlijk onze Dikke Vriendschappen en Marcel van Dijk helpt graag een handje om nieuwe Vrienden te vinden. Met deze samenwerking kunnen nieuwe leerlingen profiteren van een leuke actie en degene die een nieuwe leerling aandraagt kan lid worden van de Dikke Vrienden.

Vanuit een maatschappelijke en culturele betrokkenheid wil Marcel van Dijk graag zijn steentje bijdragen. Na een kennismaking werd al snel duidelijk dat we elkaar goed konden helpen. Van Dijk: “Het verhaal van De KF is inspirerend. Daarom helpen we graag een handje mee, zowel voor als achter de schermen.” Dat resulteert in de actie “Een Vriend voor een vriend”: ieder persoon die een ander aandraagt voor het rijlespakket Excellent of Premium, wordt automatisch een jaar Dikke Vriend van De Kroepoekfabriek ter waarde van 25 euro. Daarnaast profiteert De KF ook van vrijwilligers (de Kroe) die lessen afnemen bij Rijschool Marcel van Dijk. Voor elke lessende vrijwilliger ontvangen wij ook 25 euro.

DIKKE VRIENDEN

De KF voert sinds 2013 het ‘Dikke Vrienden’-plan uit. Voor 25 of 50 euro per jaar word je respectievelijk Dikke Vriend of Hele Dikke Vriend. Niet alleen helpt de bijdrage bij het realiseren van een mooi en aantrekkelijk cultureel programma, jij als Vriend zelf profiteert natuurlijk ook. Zo krijg je onder andere tot acht maal per jaar gratis toegang tot een concert naar keuze, een uitnodiging voor een speciaal Dikke Vriendenfeest en een vernoeming op de speciale Dikke Vriendenmuur. Vriendjes worden? Dat kan hier.