loading


AFL. 4 KF LIVE/POPUP TV wo mei 27 2015

Elke donderdag, vaste prik, is er een aflevering van KF live bij Pop Up Tv Schiedam. Donderdag 21 mei was het alweer tijd voor de vierde aflevering. Ditmaal zaten Harry, Ernst en Jan-Willem van Picklelegaz op de bank en was de Vlaardingse band Petrol aan de versterkers geplugd. 

De band Picklelegaz is al zo oud al het genre wat ze zelf spelen. Toonladders aan ervaring dus! De naam heeft misschien weinig diepgang, maar dit staat niet gelijk aan hun album. Progressieve rock met een verhaal is wat deze heren brengen. Een stuk minder ervaring heeft de jonge Vlaardingse band Petrol,  maar dit is niet te horen. Nadat zij in de Muziekstudio van onze eigen Kroepoekfabriek hun EP hebben opgenomen, waren ze nu te gast bij PopUpTV, al meerdere malen met hun nieuwe single op de radio te horen en releasen zij op 30 mei hun EP in De.. juist Kroepoekfabriek.

Uitzending gemist? Kijk hem hier onder terug!

Bij de vijfde aflevering (aanstaande donderdag 28 mei) zullen onze eigen programmeur Tim en Ivo Gleeman aanwezig zijn!

Uitzending bijwonen? Dat kan!
Elke donderdag is De Kroepoekfabriek te gast bij Pop Up Tv, en jullie zijn van harte welkom. Als je om 19.30 sharp in dat gele pand aan de Hoogstraat in Schiedam bent, kun jij zeggen dat je op TV bent geweest. Het pand is in elk geval niet te missen.

Pop Up TV
PopUpTv is het snelst groeiende medium van de regio Waterweg Noord! Ze houden hun volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Dat doen ze met nieuwsberichten, video’s en live uitzendingen via de livestream op het internet. Nieuwsgierig? Woon een uitzending bij en/of kijk even op deze website!