loading


AFL. 5 KF LIVE/POPUPTV di juni 2 2015

Elke donderdag, vaste prik, is er een aflevering van KF live bij Pop Up Tv Schiedam. Donderdag 28 mei was het alweer tijd voor de vijfde aflevering. Ditmaal zaten Ivo Gleeman; die op donderdag 4 juni zijn debuut cd presenteert en onze enige echte, eigen programmeur Tim van Dorp op de bank.  

Alleen is ook maar zo alleen, maar niet voor Ivo Gleeman. Die vindt het juist heerlijk om als one-man band door het leven te gaan. Met de hem zo typerende twaalfsnarige gitaar en footdrums en soms een harmonica, trekt hij als een ouderwetse troubadour of singer-songwriter van dorp naar dorp en van stad naar stad. Wander About – ‘Rondzwerven’ – is de treffende titel van zijn debuut, dat hij op donderdag 4 juni in De Kroepoekfabriek presenteert. Nieuwsgierig geworden hoe een nummer van dit multitask talent klinkt? In onderstaande uitzending speelt hij onder andere zijn nieuwe single ‘One for the road’.

Tim vertelt van alles over het programma van De Kroepoekfabriek. Niet alleen de wat, maar ook de hoe en waarom.

Uitzending gemist? Kijk hem hier onder terug!

 

Uitzending bijwonen? Dat kan!
Elke donderdag is De Kroepoekfabriek te gast bij Pop Up Tv, en jullie zijn van harte welkom. Als je om 19.30 sharp in dat gele pand aan de Hoogstraat in Schiedam bent, kun jij zeggen dat je op TV bent geweest. Het pand is in elk geval niet te missen.

Pop Up TV
PopUpTv is het snelst groeiende medium van de regio Waterweg Noord! Ze houden hun volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Dat doen ze met nieuwsberichten, video’s en live uitzendingen via de livestream op het internet. Nieuwsgierig? Woon een uitzending bij en/of kijk even op deze website!