loading


AFL. 6 KF LIVE/POPUP TV do juni 11 2015

Op donderdag 4 juni namen Martijn Horsten en Jesse de Vries plaats op de – al bijna – beroemde bank van PopUp TV. Tijdens het twee-wekelijkse programma: Kroepoekfabriek Live, deed Martijn een programmaboekje open over Villasessies en het Muziekfabriek Festival en gaf Jesse een ‘kijkje’ achter  KF’s eigen Muziekstudio. 

Tijdens deze aflevering had De Kroepoekfabriek heet nieuws. Vanaf heden kun je namelijk bij Jesse de Vries te recht voor al je studio opnames in De KF Muziekstudio. Merk je als band dat je niet vaak wordt geboekt? Waarschijnlijk ligt dit helemaal niet aan de kwaliteit van jullie sound maar aan de kwaliteit van jullie demo. Dat is namelijk wat je naar de programmeurs opstuurt. Wil jij een gelikte demo voor een schappelijke prijs? Neem is contact op met Jesse en kom er achter wat allemaal mogelijk is. Naast demo’s kun je natuurlijk ook voor alle andere zaken de studio in. Tijdens de uitzending vertelt Jesse je het fijne ervan.

Elke tweede donderdag van de maand vindt Villasessies plaats. Maar wat is dat nou eigenlijk, Villasessies? Wij vinden het de gezelligste muziek-huiskamer van de regio. Jamsessies in de zaal, publiek op het podium. Want als je mensen in je huiskamer ontvangt, draait het om de gasten en geef je hen de beste zitplaatsen. Dat het om jamsessies met kwaliteit gaat laat Martijn (die ook in Villasessies speelt) zien tijdens het live muziek item in PopUp TV. Hij wilde eerst twee eigen nummers spelen, maar ging last minute voor een gouwe ouwe van Johnny Cash. Uitgevoerd op een zeer bijzondere gitaar namelijk de Weissenborn. Zeker het kijken waard. Op vrijdag vindt het Muziekfabriek Festival plaats. De Muziekfabriek (gevestigd in Vlaardingen) is een speelplaats voor muzikanten. Jan en Jeannet hebben daar voor mooie prijzen oefenruimtes en een podium gerealiseerd. Naast de gezellige sfeer schijnt het, dat Jeannet de lekkerste gehaktballetjes maakt. Nog een reden om te komen dus! Aanstaande vrijdag presenteren de bands: Trossen Los, Breed, Soulmassage, I Volved en Moonshine de crème de la crème van de regionale rock.

Uitzending gemist? Je kunt hem hieronder terug kijken.

Uitzending bijwonen? Dat kan!
Donderdag  18 juni is De Kroepoekfabriek weer te gast bij Pop Up Tv, en zijn jullie weer van harte welkom. Als je om 19.30 sharp in dat gele pand aan de Hoogstraat in Schiedam bent, kun jij zeggen dat je op TV bent geweest. Het pand is in elk geval niet te missen.

Pop Up TV
PopUpTv is het snelst groeiende medium van de regio Waterweg Noord! Ze houden hun volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Dat doen ze met nieuwsberichten, video’s en live uitzendingen via de livestream op het internet. Nieuwsgierig? Woon een uitzending bij en/of kijk even op deze website!