loading


AFL. 3 – KF LIVE/POPUP TV vr mei 15 2015

Donderdag 14 mei was het alweer tijd voor de derde aflevering van Kroepoekfabriek Live op Pop Up Tv. En het was weer een fijne! Met dank aan de gezellige, getalenteerde gasten Atlas and the Fox en BakkerLutz. Die overigens beide op 22 mei live in De Kroepoekfabriek te aanschouwen zijn.

Joris en Martin van Bakkerlutz maakten hun reputatie waar. Niks grenzen, lijntjes en binnen de bocht blijven; eruit moeten ze, ook tijdens een interview. Dat het deze mannen alleen maar ten goede komt is wel aan de beelden te zien. Zonder enige aankondiging en oefening wordt het nummer van Atlas and the Fox gecoverd wat zo’n vijf minuten eerder pas voor het eerst door de twee gehoord werd. Ze doen wat ze beloven en dat is dat je niks kunt verwachten; behalve een hele goede avond in welke setting dan ook!

Atlas and the Fox bewees het al eerder tijdens PopSport in De Kroepoekfabriek, deze mannen hebben een uniek talent. Met een bijzondere sound, weten ze iedereen te verbazen. Niet voor niets staat hun agenda in dit voorjaar al bomvol. In elk geval hebben ze een nieuwe mankracht erbij, net zo muzikaal en uniek als de andere heren. Wij denken zomaar dat we hier nog veel van gaan horen.

Gemist? Je kunt het hier terug kijken!

Benieuwd naar deze artiesten? Kijk hier voor nog meer informatie en tickets voor 22 mei!

Uitzending bijwonen? Dat kan!
Elke donderdag is De Kroepoekfabriek te gast bij Pop Up Tv, en jullie zijn van harte welkom. Als je om 19.30 sharp in dat gele pand aan de Hoogstraat in Schiedam bent, kun jij zeggen dat je op TV bent geweest. Het pand is in elk geval niet te missen.

 

Pop Up TV
PopUpTv is het snelst groeiende medium van de regio Waterweg Noord! Ze houden hun volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.┬áDat doen ze met nieuwsberichten, video’s en live uitzendingen via de livestream op het internet. Nieuwsgierig? Woon een uitzending bij en/of kijk even op deze website!