loading


Bandtalent Patent op Talent bekend ma januari 11 2010

De Kroepoekfabriek, Vlaardings Poppodium in wording, organiseert PATENT OP TALENT. Dit Vlaardingse project is er voor jong muzikaal talent uit Vlaardingen en omstreken. Voor het publiek wordt het heerlijk bandjes kijken. Voor de bands is het bittere ernst. Na een spannende selectieronde zijn uit de ruim dertig inschrijvingen de vijftien beste bands gekozen. Op 28 en 31 januari staan ze voor live publiek en maken kans op professionele coaching en een cd-opname voor een uniek verzamel-cd zijn het eindresultaat.

Op donderdag 28 januari 2010 staan vanaf 20.00 uur de bands Days after the Storm, Dial M for Monkey, Jokers Carnival, Lithium, Parkiet on Speed en The Mrs op het programma. Zondag 31 januari is het vanaf 16.00 uur de beurt aan Lenny can’t Remember, Luna One, Mr. Man, Queenbee, Roadsign, Schraapstaal en Spinout. Het podium voor de wedstrijd is te vinden in de Ierse Pub O’Sheas in Vlaardingen.

Naar aanleiding van de demo’s zijn deze vijftien bands geselecteerd door de vakjury, (Remus Aussen, Ernst van Ee, Elle Bandita en Sanne Monster). De live Battle vindt plaats in de Irish Pub in Vaaringen op donderdag 28 januari om 20.00 uur en zondag 31 januari om 16.00 uur.

De Kroepoekfabriek opent eind 2010 haar deuren. Tot aan de opening staat de organisatie zeker niet stil. Iedere maand gaat er iets bijzonders gebeuren, steeds op een andere locatie in Vlaardingen. Met PATENT OP TALENT wil de Kroepoekfabriek jonge bands uit de regio de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen op muzikaal gebied. De vijftien geselecteerde bands strijden tijdens deze wedstrijd om coaching van professionals en het opnemen van twee eigen nummers in een echte studio! De twee beste nummers verschijnen met vier andere winnaars op een unieke verzamel CD, met als klap op de vuurpijl een CD-release party!

De entree is gratis!
C U Soon @ De Kroepoekfabriek!