loading


BATTLE OF BEDRIJFSBANDS ma januari 21 2013

‘BAND COMPANY’ BRENGT BEDRIJFSBANDS SAMEN
Battle-of-bedrijfsbands op 28 juni in De Kroepoekfabriek

Dat muziek mensen samen brengt, weet iedereen! Normaal gesproken in kroegen, op festivals en in concertzalen. Maar vanaf nu ook binnen bedrijven! Wij dagen organisaties uit een bedrijfsband te starten en op vrijdag 28 juni mee te doen aan de eerste editie van Band Company, dé ultieme battle-of-bedrijfsbands!

In veel organisaties zijn muzikanten actief, maar wéten we dit wel van elkaar? Vaak niet. Dé ultieme mogelijkheid voor teambuilding binnen de muren van de firma is het starten van een bedrijfsband. En hoe mooi is het als deze bands een keer niet alleen op het bedrijfsfeestje of kerstborrel spelen, maar hun kunsten kunnen vertonen aan het grote publiek? Op deze vrijdagavond 28 juni gaan maximaal zes bedrijfsband de strijd met elkaar aan in De Kroepoekfabriek, hét poppodium van Vlaardingen. De inzet van de eerste Band Company battle is de titel ‘Beste Bedrijfsband van de Waterweg’, concertkaarten voor de band en professionele live-foto’s, gemaakt door de Foto Kroe.

In Limburg is dit concept een groot succes en met plezier volgen we dit idee, met dank aan ons collega-poppodium uit Heerlen, de Nieuwe Nor!

Een deskundige jury zal de bands beoordelen. Beoordelingscriteria zijn samenspel, originaliteit (denk verder dan louter muzikaal) en publieksinteractie. Voor deelnemende bands zijn er kaarten te winnen voor diverse concerten, goodies van deelnemende bedrijven en er is uiteraard een spectaculaire wisseltrofee voor de winnaar. Bands/acts spelen maximaal vijf nummers of twintig minuten. Verder zorgt De Kroepoekfabriek voor een technisch team en een vaste backline.

Aanmelden kan tot vrijdag 17 mei, onderaan deze pagina is het inschrijfformulier te vinden.

Hier kan je de spelregels vinden: KLIK HIER

Wie mag zichzelf straks De Beste Bedrijfsband van de Waterweg noemen?

Schrijf jouw bedrijfsband nu in voor de Battle-of-Bedrijfsbands!