loading


BE THERE DOOR JONG TALENT wo juli 17 2013

Jong organisatietalent zet evenement op poten

Dat er in Vlaardingen actieve jonge mensen wonen, is wel bekend. En dat De Kroepoekfabriek open staat voor jong talent, zowel op het podium als achter de schermen, dat weten veel mensen inmiddels hopelijk ook. Aanstaande vrijdag 19 juli wordt weer een bewijs geleverd van deze prettige combinatie. De jonge, Vlaardingse Marcus Hersbach (16) en Swen van der Endt (17), hebben de afgelopen maanden met De KF samengewerkt aan een avond, die ze tot op heden zelf misten in de stad. Be There is de naam. En zo’n 200 man zijn er nu al zeker bij!

“Be ready en be there!”, lachen de jonge organisatoren trots. Ze kijken uit naar vrijdagavond. Een avond met dance, leuk publiek vanaf vijftien jaar, plek voor jonge DJ’s in een gezellige en veilige setting. Dat is het uitgangspunt geweest van Hersbach en Van der Endt. Wie bij De Kroepoekfabriek aankomt met een goed plan, waar over is nagedacht en waaraan zichtbaar behoefte is, wordt vaak geholpen in zijn of haar ambitie. Zo ook deze heren. Samen met het team van De KF is er het plan gemaakt voor programma, veiligheid, sfeer en promotie. “Mocht dit evenement aanslaan, geven we de jongens graag de kans om het concept uit te bouwen”, legt Rory Dickhoff van de KF uit.

Deze eerste editie is het podium voor drie verschillende locals, Dj Swen, DJ Nick en Dj Daan, en de avond wordt afgesloten door Stefan Vilijn. Vilijn is een technisch zeer vaardige DJ/producer en werkt op dit moment met een aantal verschillende grote Dj’s uit de Nederlandse en Internationale housescene. Deze DJ heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en heeft een eigen sound gecreëerd. Met zijn hit ‘I’m the man (hit the record)’ gingen er een hoop deuren voor Stefan open. De plaat werd getekend op het Dirty House label van Vato Gonzalez en kwam uit op verschillende compilatie cd’s. Met verschillende grote clubs op zijn naam zoals Off Corso, Maassilo, Effenaar, Harders Plaza, Thalia Lounge, Club Vie, The Sand, Bare Foot, Panama en Club Watt hoort hij nu volledig thuis in de Nederlandse housescene. “Daar gaan we vast nog wat van opsteken”, glundert DJ Swen.

Vrijdag 19 juli om 21.00 uur openen de deuren van De Kroepoekfabriek. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website (€5,00) en aan de deur op de avond zelf (€ 7,50).