loading


BE THERE VERPLAATST NAAR 19-7 do juni 20 2013

Het feest Be There is verplaatst van maandag 8 juli naar vrijdag 19 juli. Dit omdat het feest enorm veel potentie heeft en de ruimte moet krijgen die het verdient, zonder dat we mogelijk het middelbare onderwijs tot last zijn. 

Be There is begonnen als klein evenement, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes! Fantastisch natuurlijk, alleen wil het geval dat jongeren het feest zien als een schoolfeest, en het thuisfront ook, terwijl het geen schoolfeest is. Scholen kunnen geen verantwoording dragen voor mogelijke calamiteiten op dit feest, waardoor het gewaardeerd wordt als het feest duidelijker wordt gecommuniceerd als KF feest. Omdat De KF het initiatief van de jonge ondernemers wil ondersteunen en de samenwerking met scholen enorm belangrijk vindt, heeft De KF aan Be There aangeboden om van dit evenement een terugkerend en groter event te maken op de vrijdagavond. Dan heeft de organisatie van Be There meteen nog even de tijd om een goede hoofdact te boeken. Suggesties?

TICKETS?

  • De tickets van 8 juli zijn gewoon geldig op het feest van vr. 19 juli. Hopelijk ben je nog in het land!
  • Kan je 19 juli niet? Dan kan je tot en met wo. 10 juli je ticket weer omruilen voor geld bij De Kroepoekfabriek, op ma t/m vr tussen 09.00 – 17.00u.