loading


B&W IN ZOMERKOE vr juli 18 2014

Komend weekend kunnen festivalgangers op het Zomerterras hun drankje kopen bij burgemeester Bert Blase en onder meer wethouders Cees Oosterom, Arnout Hoekstra en Ruud van Harten. Op vrijdag 22 augustus helpen zij een handje mee achter de bar van het festival, om hun waardering te laten blijken voor het geweldige werk dat de vrijwillige ZomerKroe ook dit jaar weer verzet.

ZomerKroe2 credits Bobbi Bink
Dankzij de vrijwillige Kroe van De Kroepoekfabriek, die ook dit jaar elk weekend keihard werkt achter de bars van het Zomerterras, wordt er veel geld bespaard. Deze kostenbesparing vloeit voor de volle 100 procent door naar de muziekprogrammering van zowel het Zomerterras als De KF. Dus vrijwillige Vlaardingers dragen direct bij aan een goed muziekprogramma! Als blijk van waardering draaien een aantal leden van het Vlaardingse college van B&W een avond mee achter de bar. Zo kan het publiek op 22 augustus tussen een biertje halen bij in ieder geval wethouders Arnout Hoekstra, Cees Oosterom en Ruud van Harten en fractieleden van de PVDA en D66. Ook nieuwe burgemeester Bert Blase staat deze avond als vrijwilliger achter de bar; een mooie manier om de stad nog beter te leren kennen!
Door zelf ook de handen uit de mouwen te steken, naar mooi voorbeeld van de ZomerKroe, laat het college van B&W letterlijk zien hoe zij de inzet van de vrijwilligers van De Kroepoekfabriek, zonder wie het Zomerterras niet mogelijk is, waarderen. Een mooi compliment!