loading


CJP KORTING di juni 30 2015

Vanaf deze week kun je bij De Kroepoekfabriek ook met je CJP-pas terecht voor mooie kortingen. CJP is een  platform voor cultuurliefhebbers en heeft de missie om cultuur toegankelijker te maken voor iedereen die onder de dertig is. Mooi initiatief vinden wij en daarom een goede reden voor een samenwerking!  

Wat is een CJP-pas?
Een CJP-pas is een pas die iedereen onder de dertig aan kan vragen. Scholieren krijgen deze pas vaak vanuit school en daar staat dan ook vaak al een tegoed op Als dit niet het geval is, dan gebruikt school dit bedrag om gezamenlijk met de leerlingen een culturele instelling te bezoeken. Maar ook als je, je eindexamens al lang en breed achter je hebt liggen kom je in aanmerking voor mooie kortingen op jouw vrije tijd. Op de site van CJP staat een duidelijk overzicht van alle organisaties die meedoen en ook makkelijk zien welke pas het beste bij jou past.

Wat kun je met  jouw pas bij De Kroepoekfabriek?

De algemene CJP-pas
Met een algemene CJP-pas krijg je 20% korting op je ticket. Deze korting is alleen aan de deur verkrijgbaar met uitzondering van uitverkochte concerten. Gemiddeld scheelt deze korting jou 2.50 euro per ticket. Mooi meegenomen toch?

CJP Cultuurkaart met tegoed
Heb jij van jouw school een Cultuurkaart met tegoed gekregen? Dan kun je bij elk gekozen concert deze korting pinnen bij de kassa aan de deur. Het bedrag dat op je pasje staat is dan jouw korting. Ook deze korting kan alleen aan de deur worden gegeven en geldt dus niet bij uitverkochte concerten. Het verschilt per school hoeveel tegoed er op de kaart staat.

CJP Cultuurkaart zonder tegoed
Voor deze pas geldt hetzelfde als de algemene CJP-pas.

CJP Docentenkaart
Met een CJP Docentenkaart kun je als docent van een school ervoor kiezen om met je klas een leuke workshop te volgen of zelfs een concert bij te wonen. Allemaal mogelijk, uiteraard in overleg.

Zien we je snel met jouw pasje aan onze deur?