loading


Coaches gezocht wo september 12 2012

Bij dit project geven coaches aandacht aan jongeren tussen de 8 en 18 jaar oud en zorgen voor een positieve omgeving. Ze helpen bijvoorbeeld bij het maken van schoolwerk, maar ook bij het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden. Door middel van dit project leren jongeren op hun eigen benen te staan bij het oplossen van obstakels.

Wat erg leuk is aan Coach & Co is dat het maatje en de jongere er af en toe ook op uit gaan om sociale contacten te leggen en gewoon een leuke tijd te hebben! Op deze manier biedt een coach een helpende hand in een belangrijke fase van ontwikkeling, de jeugd.

Ben jij 18 jaar of ouder en zou jij een van deze maatjes willen zijn? Heb je een klik met jongeren en vind je het leuk om sportief en creatief bezig te zijn? Kun jij drie uur per week, gedurende een half jaar begeleiding bieden bij de Nederlandse taal of schoolwerk? Meld je dan aan als coach!

Voor meer informatie of jouw aanmelding kun je contact opnemen met Het Bureau Welzijnsprojecten via (010) 435 50 11. Vraag hierbij naar Eduardo Gumbs of Uka Ascencion.