loading


Datum openingsweekend bekend! di april 26 2011

Na een lange tijd op locatie verschillende evenementen te hebben georganiseerd, mogen we nu onze eigen deuren openen. De feestelijke aftrap van de Kroepoekfabriek bestaat uit drie dagen met verschillende thema’s. Op vrijdag is het rock wat de klok slaat, zaterdag staat in het teken van hiphop en dubstep en ’s zondags worden de singer-songwriterliefhebbers bediend. Namen volgen nog, maar we beloven dat we (van) alles uit de kast gaan trekken! Zet deze data dus maar alvast in je agenda…. Wil je erbij zijn, houd dan de website in de gaten; kaartjes zullen hier binnenkort online te koop zijn.

Voor wie het nog niet weet, het nieuwe podium van Vlaardingen vestigt zich in een voormalige kroepoekfabriek (jaha, vandaar de naam). Het pand is compleet omgebouwd en gerenoveerd zodat het nu perfect dienst kan doen als poppodium, workshopruimte, muziek- en designstudio’s, danszaal en kantoor. Voorafgaand aan de opening, vindt in juni onze try-outmaand plaats. Het allereerste liveoptreden op het gloednieuwe Kroepoek-podium staat gepland op vrijdagavond 3 juni, en wel in de vorm van de Eindshow van ons bandjesproject de Rijsttafel, met Vixy als afsluiter! Behalve dat, staan er nog een hoop andere leuke dingen op het programma zoals de presentatie van de gitaarschool en voorproefje van Herrie in Schiedam. Door alvast proef te draaien met publiek, kunnen we verbeterpuntjes aanpakken voordat we opengaan.

Na het openingsweekend gaan we écht draaien en start ons reguliere programma. Deze zal bestaan uit een aanbod van diverse workshops, optredens van zowel lokaal talent als grote(re) namen. De kaartverkoop voor alle evenementen gaat binnenkort van start, tickets zijn zogezegd verkrijgbaar via onze site, dus houdt het hier in de gaten!