loading


Dansers en rappers gezocht! ma oktober 1 2012

Ben jij een echt rap of danstalent, zit hiphop in je bloed en wil je laten zien wat je in je hebt? Dan is de Hiphopfactory op zoek naar JOU!

GEZOCHT: tien rappers en tien (hiphop) dansers (man of vrouw) die in twaalf weken tijd samen willen werken aan een videoclip en een show in De Kroepoekfabriek.

In deze twaalf weken werken deze enthousiaste en gemotiveerde rappers en dansers aan een act/dans, onder begeleiding van coaches Reshmay en Bee. Na deze lessen en repetities volgt er op maandagavond 28 januari 2013 een eindpresentatie in de vorm van een knallende show op het podium van De Kroepoekfabriek. Het geheel wordt bekroond met een gezamenlijke professionele videoclip waaraan alle rappers en dansers deelnemen.

Op maandag 8 oktober is er om 19:00 uur een informatieavond in De Kroepoekfabriek, waarvoor je je kan inschrijven. Daarna volgen twaalf weken van repetities, op de volgende data: 15, 22, 29 oktober, 5, 12, 19, 26 november, 3, 10, 17 december 2012 en 7, 14 en 21 januari. Op 28 januari 2013 is de HIPHOPFACTORY SHOW!

Ben jij het talent dat we zoeken? En ben je bereid om twaalf weken lang te knallen en het beste van jezelf te laten zien op het podium van De KF en in de videoclip? Geef je dan op voor de informatieavond! En wees er snel bij. Er zijn tien rappers en tien dansers nodig: VOL is VOL. Er zijn nu al meer rappers ingeschreven en er is nog plek voor dansers. Bij meer dan 10 inschrijvingen wordt gekeken naar motivatie en dan volgorde van inschrijvingen. Deelname is gratis!

Je kunt je opgeven via onderstaand formulier. We zien je graag op de informatie-avond op maandag 8 oktober om 19.00 uur in De Kroepoekfabriek.