loading


DE KF NODIGT JE UIT… ma februari 25 2013

 

Tussen maandag 25 februari en donderdag 7 maart ontvangen een groot aantal bewoners van Maassluis, Schiedam en Vlaardingen een cadeautje in de brievenbus, in de vorm van een flyer met coupons, die gratis toegang geven tot diverse concerten en dansfeesten. Zo wil De Kroepoekfabriek, met een knipoog, muziekliefhebbers die nog nooit zijn geweest uitnodigen om gewoon eens een keertje te komen en kijken, en tegelijk haar trouwe bezoekers bedanken. 

Iedereen die de coupons ontvangt, kan een keuze maken en éénmalig een coupon inleveren. De spelregels van deze actie zijn HIER te vinden.
Waarom we cadeautjes weggeven? Nou, met het oog op de (nabije) toekomst, waarin budget voor cultuur – en dus De KF – niet vanzelfsprekend zal zijn, wil De Kroepoekfabriek meer dan ooit nieuwe bezoekers bereiken en trouwe bezoekers binden. En dat is nu precies het doel van deze grote huis-aan-huis flyercampagne.

De Kroepoekfabriek is hét poppodium voor Vlaardingen en omstreken en is er voor alle muziekliefhebbers, van jong(er) tot oud(er). Of je nu van rock houdt of van singer-songwriters, van snoeiharde metal of punk, van dubstep of pop, van dansfeestjes met ‘gouwe ouwen’ of hippe alternatieve hits; De Kroepoekfabriek heeft voor ieder wat wils.
Iedereen die een flyer in de bus vindt, kan één coupon per persoon gebruiken (helaas niet alle zes…). De coupons zijn geldig tot het einde van dit jaar, dus iedereen heeft ruim de tijd om een concert of evenement uit te kiezen wat bij hem/haar past.