loading


De Staat, Winne en Lucky Fonz openen De KF! wo juni 29 2011

Tijdens het weekend dat het openingsfeest heet, willen we een voorproefje geven van hetgeen De Kroepoekfabriek voor de toekomst in petto heeft. Dit, door middel van een brede, zoveel mogelijk omvattende programmering en verschillende thema’s. Zo staat vrijdag de 16geheel in het teken van rock. De Staat, zonder twijfel één van de vetste Nederlandse bands van dit moment, heeft alvast beloofd het gloednieuwe dak eraf te spelen. Ook op zaterdag 17 september gaat het knallen, dit keer met hiphop en dubstep. Rotterdamse rapheld Winne is de man van deze avond. En ook de ZwareJongenZ zijn present. Vervolgens kan het KF-publiek zich van zaterdag naar zondag dansen, tijdens een dampend dupstepfeest, dat doorgaat tot in de kleine uurtjes. Zondag 18 september is de dag van de singer-songwriters, waar na Maxime Philips, Lucky Fonz  & de Felle Kleuren het openingsweekend in stijl muzikaal afsluiten.

In het voorprogramma van De Staat, op 16 september, speelt Nieuwe Vangst ROCK-winnaar Sexual Reproductive Systems (SRS). Het voorprogramma van Winne en de ZwareJongenZ, op zaterdag 17 september, wordt verzorgd door Nieuwe Vangst RAP-winnaar Kaascouse. Het voorprogramma van Lucky Fonz & de Felle Kleuren is Maxime Philips.

We rekenen op een openingsfeest om nooit meer te vergeten…

Kaartjes voor alle bands en het dubstep-feest dat volgt na het optreden van Winne op zaterdag de 17e, zijn vanaf nu te koop. We bieden via onze website de eerste 150 kaarten voor iedere avond aan. Binnenkort maken we bekend waar de rest van de in totaal 250 beschikbare kaarten zal worden verkocht.

Zie voor meer en gedetailleerde informatie het volledige programma van De Kroepoekfabriek.

En voor de liefhebbers: de programmeur van de KF Tim vertelde tijdens Omroep Vlaardingen nog even wat hoe blij hij is met De Staat, Winne en Lucky Fonz & de Felle Kleuren. Luister hier naar zijn verhaal!