loading


DE STADSPODIA VOEREN GROOTSCHALIG PUBLIEKSONDERZOEK UIT ma maart 8 2021

De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal willen Vlaardingen zo goed mogelijk kunnen bedienen en starten in maart met het uitvoeren van een grootschalig publieksonderzoek. In deze lastige periode nemen we uitgebreid de tijd zodat we, wanneer het weer kan en mag, op volle kracht weer evenementen kunnen organiseren waar zo veel mogelijk Vlaardingers blij van worden. Jouw mening is hierbij van groot belang! 

Het is niet ongewoon dat organisaties eens in de zoveel tijd kijken naar de doelgroep die ze bedienen, of hun product nog goed bij hen aansluit en wat er nu eigenlijk over hen gezegd en gedacht wordt. Door deze zaken onder de loep te nemen wordt vaak duidelijk wat er al heel goed gaat, maar ook waar verbetering kan plaatsvinden. Hier kan de klant of bezoeker onderaan de streep alleen maar van profiteren!

Voor de Stadspodia is dit niet anders. In maart starten De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal met het uitvoeren van een grootschalig publieksonderzoek. We hopen hiermee ons werk voor de stad nóg beter uit te kunnen voeren en de komende jaren meer mooie dingen te organiseren voor de stad en haar inwoners. We onderzoeken op dit moment hoe men over ons denkt, en hierbij kunnen we de mening van onze bezoekers én niet-bezoekers goed gebruiken. Daarom hebben we een korte, anonieme enquête opgesteld die niet langer dan tien minuten van je tijd zal beslaan.

Je vindt de enquête HIER of kopieer de volgende link in je browser: https://nl.surveymonkey.com/r/8WWS3SF.

Door deze enquête in te vullen help je ons enorm, maar maak je ook kans op een van de 20 waardebonnen ter waarde van 50 euro! Deze waardebon kan bij verschillende ondernemers in Vlaardingen worden verzilverd. Wil je kans maken op een van deze waardebonnen? Vul dan aan het einde van de enquête je mailadres in. 

In de enquête vragen we om minimale persoonsgegevens, welke we uiteraard alleen voor dit onderzoek zullen verwerken. Hierna worden deze gegevens vernietigd.